Viihde

Nainen sai tietää poikaystävänsä eläneen likaista kaksoiselämää ja läväytti kaiken Twitteriin – mies joutui turvautumaan alhaiseen temppuun

Julkaistu:

Emily Wilson ei aikaillut, kun sai tietää poikaystävänsä härskistä pettämiskuviosta.
Brittiläinen Emily Wilson ei aavistanut mitään pahaa, kun hyppäsi lentokoneeseen matkustaakseen poikaystävänsä kanssa lomamatkalle Australiaan. Emily, 20 vuotta, oli ollut yhdessä poikaystävänsä kanssa kolmen vuoden ajan.

Loma kesti kokonaisen kuukauden. Asiat saivat kuitenkin järkyttävän käänteen, kun Emily sai tietää kultansa eläneen varsinaista kaksoiselämää.

– Kuvitelkaa, että menette kuukaudeksi Australiaan poikaystävänne kanssa vain huomataksenne, että paluupäivänä saatte tietää hänen maanneen toisen naisen kanssa juuri ennen lähtöänne. Hän viestitteli naiselle toiselta Snapchat-tililtään koko ajan, jopa silloin, kuin hän makoili vieressänne, Emily kirjoitti Twitter-viestissään.
Viesteissä näkyi poikaystävän nimi, mutta Emily kertoi, ettei halunnut miestä julkisuuteen. Salarakkaan nimen hän oli peittänyt. Viesteistä näkyi, kuinka mies vakuutteli salarakkaalleen, ettei ole enää yhdessä Emilyn kanssa, ja että he menevät matkalle ystävinä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viesteissä mies myös kertoilee tuntemattomalle kaunottarelle toinen toistaan lipevämpiä asioita. Hän selitteli yhteiskuvia Emilyn kanssa sillä, ettei halunnut pahoittaa matkaseuralaisensa mieltä. Viesteissä mies päivitteli, että hänen täytyi edes lähteä koko matkalle.

Emily alkoi lopulta epäillä jonkin olevan vialla. Hän löysi salatut viestit ja otti yhteyttä poikaystävänsä salarakkaaseen, joka myönsi heiluttaneensa peittoa miehen kanssa vain päivää ennen parin yhteistä matkaa.

Nainen ei tiennyt miehen olevan vielä yhdessä Emilyn kanssa ja sanoi, ettei myöskään halua olla enää tekemisissä miehen kanssa.

Julkaisu sai aikaan varsinaisen someraivon. Ihmiset eivät voineet käsittää miehen käytöstä.

– Minua puistattaa jopa pettämistä enemmän, kuinka pitkälle ihmiset ovat valmiita menemään peittääkseen jälkensä.

– Järkyttävää, että tuollaisia poikia on edes olemassa.

– Mikä mätisäkki! Hänen täytyy saada itsensä kasattua.

– Olen pahoillani, että olet joutunut kestämään tuon kaiken.

Twiitti kuvineen levisi internetissä kulovalkean tavoin. Sitten monet hämmentyivät, kun julkaisu yhtäkkiä katosi Emilyn Twitter-tililtä.

– Hän kirjautui Twitter-tililleni ja poisti julkaisun, Emily kertoi nauruhymiöiden kera draamannälkäiselle internet-kansalle.

Twiitti kuvineen oli kuitenkin levinnyt kuvakaappauksina jo useisiin brittilehtiin. Mikä on kerran internetissä, pysyy siellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt