Vain 45-vuotiaana kuollut Hillevi Saperstein eli uskomatonta luksuselämää – näin perheen lastenhoitajasta tulikin yllättäen miljardöörin vaimo - Viihde - Ilta-Sanomat

Vain 45-vuotiaana kuollut Hillevi Saperstein eli uskomatonta luksuselämää – näin perheen lastenhoitajasta tulikin yllättäen miljardöörin vaimo

Ruotsalainen miljonäärivaimo Hillevi Saperstein toimi lastenhoitajana, kun hänen ja miljardööri David Sapersteinin välille syttyi suhde.

Hillevi Saperstein oli kuollessaan 45-vuotias.­

13.1.2019 19:29

Miljardööri David Sapersteinin, 78, ruotsalaissyntyisen Hillevi-vaimon kuolema uutisoitiin laajasti ympäri maailman. 45-vuotias Hillevi Saperstein menehtyi 2. tammikuuta perheen lomamatkalla Anguillassa, Karibianmerellä.

Seurapiirirouvan vanhemmat kertoivat ruotsalaismedialle, että Saperstein menehtyi sydänkohtaukseen. Hänen isänsä kertoi Aftonbladetille Sapersteinin menehtyneen keskellä yötä perhelomalla, eikä mitään ollut enää tehtävissä. Sapersteinin ystävät ovat kertoneet ruotsalaismedialle perheen olleen tuolloin luksujahdilla.

Perhe ei ole kertonut julkisuudessa oliko Hillevi Saperstein aikaisemmin kärsinyt terveysongelmista, mutta isän mukaan suvussa on ollut sydänongelmia.

Amerikkalaismediat sen sijaan kertoivat, että Sapersteinilla olisi ollut useita terveysongelmia viime vuonna, jotka olisivat saaneet alkunsa hammastulehduksesta.

Saperstein siunattiin perjantaina haudan lepoon Kaliforniassa.

Työskenteli lastenhoitajana

David ja Hillevi Sapertsteinin rakkaus roihahti erikoisissa olosuhteissa. Expressen ja Aftonbladet kertovat Hillevin muuttaneen Yhdysvaltoihin 90-luvulla yhdessä isänsä Oven kanssa. Nuori nainen päätyi lastenhoitajaksi miljardööri David Sapersteinin ja tämän ruotsalaisen Suzanne-vaimon palvelukseen. Hillevi toimi perheen lastenhoitajana.

Hiljalleen tunteet syvenivät ja David erosi vuonna 2003 vaimostaan ollakseen Hillevin kanssa. David ja Hillevi avioituivat vuonna 2007 Houstonissa Teksasin osavaltiossa. David Sapersteiniä pidetään yhtenä maailman rikkaimmista miehistä, joka tunnetaan liikennetiedotteita tuottavan Metro Networksin perustajana.

Ex-vaimo sai uskomattomat erorahat

Läheiset kertoivat vuonna 2008 Sapersteinin perheen elävän käsittämättömässä luksuksessa. Perhe asui ennen Beverly Hillsissä talossa, joka on lähes identtinen kopio Versaillesin palatsista. Taloa kutsutaan Fleur de Lysiksi.

Se jäi erossa Sapersteinin ex-vaimolle Suzannelle, joka myi sen vuonna 2008 norjalaismiljardöörille.

Loma- ja liikematkat taittuvat sujuvasti Gulfstream IV -yksityiskoneella.

Expressen kertoo, että David Saperstein tunnettaan hulppeista juhlistaan, joita hän mielellään järjestää ystävilleen. 90-luvulla miehelle tosin oli käydä köpelösti luolamies-teemaisissa bileissä. Saperstein oli Expressenin mukaan hommannut juhliin tiikerinpennun, joka puri häntä selkään.

Sapersteineillä on kodit Teksasissa ja Simi Valleyssa, Kaliforniassa. Simi Valleyn kartanossa on runsaasti tilaa Sapersteinien 6-vuotiaille kaksosille, sillä kartanon mailla on tekojärvi, 11 taloa työntekijöille, kahdeksan vierastaloa ja kolme hevostalloa.

David Sapersteinin ja ex-vaimo Suzannen avioeron käänteitä seurattiin 2000-luvun alussa tiiviisti amerikkalaismedioissa, sillä Suzanne sai erossa aikanaan historiallisen suuret erorahat.

Suzanne Saperstein puhui suunsa puhtaaksi hänen ja Davidin erosta W Magazinen haastattelussa vuonna 2008. Suxanne kertoi olleensa lentämässä lomalle Eurooppaan, kun hänelle äkisti ojennettiin avioeropaperit.

Suzanne sai tietää miehensä hakevan eroa ollakseen perheen lastenhoitajan, tuolloin 32-vuotiaan Hillevi Svenssonin kanssa.

– Haluan olla väleissä Davidin kanssa, sillä olimme parhaita ystäviä ja meillä on kolme yhteistä lasta, petetty ex-vaimo sanoi.

Independent ja W Magazine kertovat Suzannen saaneen avioerossa uskomattomat 623 miljoonaa euroa. Suzanne on eron jälkeen pysytellyt seurapiireissä ja hän harrastaa haute couture -asujen ostamista ja antiikkihuonekaluja.

Expressen kuvailee, että avioeron jälkeen David Saperstein vetäytyi julkisuudesta ja ei juurikaan esitellyt hänen ja Hillevin arkea medialle. Hillevi sen sijaan julkaisi Instagram-tilillään runsaasti kuvia parin hulppeista kodeista ja luksuksen täyteisiltä lomamatkoilta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?