Viihde

Sirpa Selänne solmi erikoisen sopimuksen Teemun kanssa: miespuoliset ystävät ehdottomasti kiellettyjä – kertoo nyt syyn

Julkaistu:

Sirpa Selänne otti kirjansa julkistamistilaisuudessa kantaa keskustelua herättäneeseen aiheeseen hänen ja Teemun ystävistä.
Sirpa Selänne avaa uudessa Ystävyydellä Sirpa -kirjassaan (Otava) hänen ja aviomiehensä Teemu Selänteen ystävyyssuhteita.

Selänne kuvailee Merja Asikaisen kirjoittamassa uutuuskirjassa, että hänen paras miespuolinen ystävänsä on Teemu, ja Sirpa itse on Teemun lähin naispuolinen ystävä.

– Emme ole puhuneet asiasta, joten ehkä se on sanaton sopimus ja yhteinen ymmärrys, että sillä tavalla vältytään turhilta hankaluuksilta. Meillä kummallakaan ei ole tarvetta sellaisiin vastakkaista sukupuolta oleviin ystäviin, jotka eivät olisi myös toisen ystäviä, Sirpa kuvailee kirjassa.


Sirpa nosti keskustelua herättäneen aiheen esille kirjansa julkistamistilaisuudessa torstaina hotelli Kämpin peilisalissa. Hän kertoi, että itseasiassa hänellä ja Teemulla on erittäin suuri 20 ystäväpariskunnan ryhmä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ryhmän miehet kutsuvat itseään leikkisästi "Ryhäsiksi". Sirpa kertoo Ryhästen olevan tiivis ystäväporukka joka koostuu Teemun lapsuudenystävistä ja lähimmistä kavereista.

– Meillä naisillakin on oma nimi. Me olemme puolestamme sitten vähän vitsillä Hyräset, hän nauraa.

Sirpa myönsi saaneensa uteliaita kysymyksiä kirjaan liittyen hänen ja Teemun ystävyyssuhteista.

– Ihmiset on nyt kauheasti ihmetelleet, että onko Sirpa sinulla miespuolisia ystäviä. Ei minulle ole ketään sellaista tiettyä. Mutta toisaalta tajusin, että hitto soikoon, onhan ne Ryhäset munkin ystäviä. Jos en sais Teemua puhelimen päähän, ja pitäisi kysyä miehinen neuvo, niin kyllä voisin soittaa kenelle tahansa näistä Ryhäsistä.


– Mutta ei minulla ole ketään miespuolista bestistä, paitsi Teemu tietysti, hän lisää.

Sirpa kertookin olevansa enemmän perinteitä vaaliva nainen.

– Olen sellainen perinteinen nainen, joka tykkää hömpöttää mieluiten naisten kesken, Sirpa sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt