Viihde

Mary, 67, on ainoa, joka tietää Freddie Mercuryn haudan sijainnin – tahkoaa nyt legendan elämästä kertovalla elokuvalla kymmeniä miljoonia

Julkaistu:

Mary Austin tekee tiliä aikaisemmalla suhteellaan Freddie Mercuryyn.
Bohemian Rhapsody voitti parhaan elokuvan Golden Globe -palkinnon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetyssä Golden Globe -gaalassa. Samalla Queen-legenda Freddie Mercurya elokuvassa näyttelevä Rami Malek voitti parhaan pääosan esittäjän palkinnon.

Elokuva on osoittautunut jättimenestykseksi ympäri maailmaa, tuottaen yli 520 miljoonaa euroa elokuvateattereissa ympäri maailman. Miljoonatuotoista on päässyt osalliseksi myös Mercuryn entinen rakastettu Mary Austin, kertoo Daily Mail. Austinin kerrotaan tienanneen elokuvan tuotoista lähes 35 miljoonaa euroa.


Mary Austin ja Freddie Mercury olivat yhdessä kuusi vuotta, joista osan aikaa kihloissa. He erosivat, kun Mercury kertoi Austinille tajunneensa olevansa homoseksuaali.

Syvä välittäminen parin väliltä ei hävinnyt edes eron myötä. Kuoltuaan vain 45-vuotiaana Freddie jätti Austinille Garden Lodgen kartanonsa Lontoon Kensingtonissa. Freddie myös testamenttasi Austinille 50 prosenttia kaikista tuloistaan kuolemansa jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Luku nousi 75 prosenttiin, kun Mercuryn vanhemmat kuolivat.


Mary Austin on tätä nykyä 67-vuotias kahden lapsen äiti. Hänen avioliittonsa eivät ole kestäneet ja häntä nähdään nykyään hyvin harvoin julkisuudessa. Hän ei myöskään ole ollut osallisena elokuvan tuotantoon, vaikka hänet nähdään siinä merkittävässä roolissa. Mary Austinia näyttelee elokuvassa Lucy Boynton.


– Kun hän kuoli, tuntui kuin olisimme eläneet avioliitossa. Olimme kulkeneet myötä- ja vastamäessä. Freddiestä ei olisi koskaan voinut päästää irti ilman hänen kuolemaansa. Ja silloinkin se oli vaikeaa, Austin on kuvaillut suhdetta OK!:lle.

Austin on myös ainut ihminen maailmassa, joka tietää, minne Freddie Mercury on haudattu. Päiviä ennen kuolemaansa Freddie pyysi Austinia toteuttamaan hänen viimeisen toiveensa. Laulaja halusi luovuttaa kuoltuaan tuhkansa naiselle, joka ei saisi koskaan paljastaa muille niiden viimeistä sijaa. Austin on säilyttänyt salaisuuden. Edes Freddien vanhemmat eivät tienneet, mihin poika on haudattu.

Julkisuutta karttava Austin antoi kodissaan pitkän haastattelun Daily Mailille vuonna 2013. Hän selitti Freddien halunneen pitää hautapaikkansa salaisuutena, koska pelkäsi fanaattisia faneja ja muita, jotka voisivat pahimmassa tapauksessa yrittää hänen kaivamistaan ylös, kuten joillekin julkkiksille on käynyt.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Donald Trump peruu delegaationsa osallistumisen Maailman talousfoorumiin
   Taloussanomat
  3. Kotimatkalla ollut Aiia, 21, puhui siskonsa kanssa puhelimessa, kun hyökkääjä iski – vaihto-oppilaan surma kuohuttaa Australiassa
   Ulkomaat
  4. Tunti sitten
  5. WSJ: Yhdysvallat harkitsee kiinalais­tuotteiden tuonti­tullien höllentämistä
   Taloussanomat
  6. Natalie ja Kerry ottivat selfien ”Paholaisen ovilla” – järkyttyivät kuvaan tallentuneesta kalpeasta hahmosta
   Viihde
  7. Sukeltajien poikkeuksellinen kohtaaminen valtavan valkohain kanssa tallentui kuviin – asiantuntijat kiinnittivät huomiota yhteen seikkaan
   Ulkomaat
  8. 2 tuntia sitten
  9. Kuvat prinssi Philipin kolaripaikalta: Suurikokoinen Land Rover rysähti tielle kyljelleen, Kia päätyi keula edellä pöpelikköön
   Kuninkaalliset
  10. Rekkaa ohittamaan lähtenyt autoilija törmäsi kolmeen vastaantulijaan Huittisissa – yksi loukkaantui vakavasti, kaksi lievästi
   Kotimaa
  11. 4 tuntia sitten
  12. Poliisi pyytää tietoja kadonneesta Jerestä – viimeisin yhteys 21-vuotiaaseen saatu joulukuussa
   Kotimaa
  13. 82-vuotias Berlusconi tulee taas – ilmoitti asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa: ”Euroopasta puuttuu syvällistä ajattelua”
   Ulkomaat
  14. IS-raati arvioi puoluejohtajien esiintymisen – näin he pärjäsivät: ”Ei viinejä kauppoihin, koska täällä vedetään lähinnä lärvejä”
   Kotimaa
  15. Näytä lisää