Viihde

Ex-manageri syytti alastomana käyskennelleen Mariah Careyn piinanneen häntä – pääsivät nyt sopuun ahdistelusyytöksistä

Julkaistu:

Mariah Careyyn kohdistuneita ahdistelusyytöksiä ei puida oikeudessa.
Poptähti Mariah Carey ja hänen entinen managerinsa Stella Stolper ovat saaneet sovittua riitansa oikeuden ulkopuolella, uutisoi E! News.

Stopler haastoi Careyn viime keväänä oikeuteen ja syytti popparia seksuaalisesta ahdistelusta. Tuolloin TMZ-sivusto sai haltuunsa oikeuden asiakirjat, joissa Stolper kuvaili Careyn kuljeskelleen jatkuvasti hänen edessään alasti ja tehneen ”seksuaalisia asioita”. Asiakirjoissa kuvailtiin myös poptähden päihteidenkäyttöä.

– Hän oli aina alasti, eikä juuri koskaan käyttänyt vaatteita Stolperin läsnäollessa, asiakirjoissa luki.

Stolper syytti laulajaa myös perusteettomista potkuista ja vaati miljoonien korvauksia. Stolperin asianajaja kertoo nyt kuitenkin E! Newsille, että naiset ovat haudanneet sotakirveensä ja asiaa ei puida oikeudessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

TMZ ja E! News kertovat, että Stolper oli solminut Careyn kanssa työsopimuksen kolmeksi vuodeksi, mutta sai potkut 2017 täysin yllättäen.

Careyn asianajajan mukaan manageri irtisanottiin, koska tämä teki toiminnallaan hallaa Careyn uralle.

– Hän on levitellyt ilkeitä juoruja lehdissä. Emme vastaa uhkailuihin tai valheisiin, asianajaja jyrisi mediassa.


Amerikkalaismedian mukaan Stella Stolperin ja laulajan läheiset välit herättivät huomiota musiikkipiireissä. 2016 Stoplerin uutisoitiin muuttaneen laulajan luo asumaan ja käytännössä hallitsevan kaikkia poptähden uraan ja elämään liittyviä asioita.

Kyseessä oli jo toinen kerta kun Careyn kanssa työskennellyt henkilö syytti poptähteä seksuaalisesta ahdistelusta. Careyn henkivartijana toiminut Michael Anello kertoi marraskuussa 2017 laulajan nöyryyttäneen häntä töissä, solvanneen häntä ja ahdistelleen häntä seksuaalisesti.


TMZ-sivusto kertoi tuolloin Anellon syyttäneen laulajan käyttäytyneen sopimattomasti ja ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Henkivartijan mukaan Carey oli esimerkiksi pyytänyt eräällä lomamatkalla häntä tuomaan matkalaukut huoneeseen.

Anelloa odotti huoneessa läpinäkyvässä aamutakissa keimaillut Mariah Carey, joka oli aukaissut aamutakin niin, että se paljasti poptähden poven.

Anellon mukaan hän yritti poistua huoneesta mahdollisimman nopeasti, mutta vähäpukeinen Carey oli vaatinut Anelloa siirtelemään matkalaukkuja.