Viihde

Tältä Leevi Selänne näyttää armeijan vihreissä! Sirpa-äiti julkaisi suloisen perhepotretin – kertoo, miten poika on pärjännyt

Julkaistu:

Leevi Selänne poseerasi perheensä kanssa armeijan vetimissä.
Teemu ja Sirpa Selänteen nuorin poika Leevi Selänne aloitti tammikuussa armeijan. Sirpan mukaan Leevi, 18 vuotta, suorittaa asepalveluksensa Santahaminassa.

Nyt äiti on julkaissut Instagramissa suloisen perhekuvan alokkaiden vierailupäivältä. Sirpa kertoo olevansa ylpeä poikansa hyvästä asenteesta ja reippaudesta.

Kuvassa äidin ja pojan lisäksi poseeraavat Teemu ja perheen kuopus, 11-vuotias Veera. Selänteiden vanhemmat pojat, Eetu, 21, ja Eemil, 22, eivät ole mukana otoksessa.
– Saatiin todistaa Leevin arkea armeijan harmaissa Santahaminassa alokkaiden vierailupäivänä ja ylpeä Leevin hyvästä asenteesta ja reippaudesta kasarmilla, Sirpa kirjoittaa kuvatekstissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leevi julkaisi siskonsa kanssa otoksen myös omalla Instagram-tilillään.
– Tulee ikävä tätä pikkusta, nuorimies kirjoittaa.


Selänteet ovat vierailleet tiimoilla poikkeuksellisen paljon Suomessa. He viettivät myös joulua Suomessa ensimmäisen kerran pitkään aikaan.
Torstaina päivänvalon näki Merja Asikaisen kirjoittama Ystävyydellä Sirpa -kirja (Otava), jossa Sirpa jakaa elämänmakuisia kokemuksiaan ystävyydestä.

– Ystävyydestä ei ole juurikaan kirjoitettu kirjoja Suomessa tai edes Yhdysvalloissa. Tämä oli yksi niitä harvoja projekteja, joihin halusin heti lähteä mukaan, Sirpa kertoi kirjan julkistamistilaisuudessa.


Myös Teemu saapui tilaisuuteen puolisonsa tueksi. Hän kertoi seuranneensa Sirpan uuden kirjan syntymistä erittäin hyvillä mielin.

– Todella kiva, että Sirpa on löytänyt jotain muutakin kuin normaalia arkea. Hän on nauttinut tästä itse paljon, ja se on kaikkein tärkeintä, Teemu sanoi.

Selänteet ovat viihtyneet nykyisessä kodissaan Kalifornian Coto de Caza -asuinalueella lähes parikymmentä vuotta. Nyt talo on myynnissä, mutta perhe ei ole tehnyt ratkaisevia peliliikkeitä asuinmaan suhteen. Teemu kertoi miettivänsä joskus, että kävisikö hänen aikansa Suomessa pitkäksi.

– Pelkään vähän sitä, että jos ei löydy jotain oikeasti mielenkiintoista, niin aika voi käydä vähän pitkäksi täällä. Pitäisi löytää joku uusi intohimo, hän naurahtaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt