Viihde

Susanna Laine oli Venla-gaalan kuningatar! Tyköistuva luomus lumosi tv-katsojat: ”Ah, mikä kaunotar”

Julkaistu:

venla-gaala
Ilta-Sanomien lukijat äänestivät Venla-gaalan upeimmaksi juontaja Susanna Laineen.
Perjantai-iltana Suomen Kansallisoopperassa pidetyssä Venla-gaalassa palkittiin tv-alan ammattilaisia. Illan aikana nähtiin monenlaista juhlahumua ja pukuloistoa.

Ilta-Sanomat kysyi lukijoiltaan, kenen tyyli Venla-gaalassa teki kaikista suurimman vaikutuksen. Ääniä annettiin huikeat yli 62 000 ja äänet jakautuivat tasaisesti naisten kesken. Lopulta kolmen kaunottaren juhlatyyli nousi kuitenkin ylitse muiden.

Kansa äänesti Venla-gaalan kuningattareksi Susanna Laineen, joka sai 31 prosenttia äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli laulaja Jannika B, joka sai äänistä 10 prosenttia.
  • Jutun videolla haastattelussa Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen.
Kolmanneksi äänestyksessä tuli Piia Pasanen 9 prosentin äänisaaliilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

IS:n lukijat ylistivät Susanna Laineen juhlaeleganssin osuneen aivan nappiin ja kotisohvilla riemuittiin, kun Laineen ja Mikko Kekäläisen juontama Puoli seitsemän palkittiin parhaan ohjelman yleisöpalkinnolla.


– Susannahan on kaunis vaikka pieruverkkareissa. Upeaa, että voititte Mikon kanssa! Teette parasta mahdollista ohjelmaa, lukijat onnittelivat.

– Susanna Laine ehdoton kuningatar! Hän on asiallinen ja ystävällinen myös televisiotyössään.

– Ihanaa,Susanna ja Mikko. Hieno ja mielenkiintoinen ohjelma teillä, ja aina kaunis ja osaava Susanna. Mikko myös asiallinen.

– Susanna Laine on upea kuningatar. Onnea Mikko ja Susanna! Teitä on ilo katsoa ja kuunnella!


Susanna Laineen juhlapuku sai kiitosta etenkin klassisen kauniista, naisellisesta mallistaan. Entisen missikaunottaren myös kehuttiin kantavan pukunsa arvokkaasti.

– Susanna Laine ihan omassa kastissaan; Kaunis, viisas, iloinen, herkkä! Kaikki syvään kauneuteen liittyvät asiat.

Jannika B:n kuvioidun juhlapuvun juju olivat liehuvat hihat. IS:n lukijoihin persoonallinen puku teki vaikutuksen.

– Jannika B:n puku oli värikäs ja sopi kantajalleen hyvin!


– Upeimmat naiset olivat Susanna "ah, mikä kaunotar" Laine, fiksu ja filmaattinen italiatar "aina innoittava" Ella Kanninen ja myös aurinkoinen Jannika B. Heissä oli kaikissa ryhtiä.

Myös Ylen uutisankkuri Piia Pasasen asuvinta keräsi roimasti kehuja.

– Piia Pasanen on aina kaunissieluinen ja omistaa kauniit käytöstavat. Ja on myös söpö ja pukeutuu naisellisen kauniisti. Taas kaunis puku päällä. Ihana Piia!

– Pia Pasasella kaunis juhlava puku! Piia Pasanen on edelleen aivan häikäisevän kaunis nainen, yksi tämän maan kauneimmista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt