Sara Forsberg kertoo, miksi jätti Amerikan ja palasi Suomeen – oveen ilmestyi lappu, josta tähti tajusi, että on aika lähteä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg kertoo, miksi jätti Amerikan ja palasi Suomeen – oveen ilmestyi lappu, josta tähti tajusi, että on aika lähteä

Julkaistu: 12.1.2019 10:33

Sara Forsberg nauttii täysin rinnoin kotiinpaluustaan.

Suomen television parhaat ohjelmat ja tekijät palkittiin eilen perjantaina Kultainen Venla -gaalassa. Laulaja ja YouTube-tähti Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA edusti tilaisuudessa tyylikkäänä.

Suomeen viime vuonna muuttanut tähti kertoo innostuneena kotiinpaluustaan. Sara tunnustaa, että hän pähkäili paluuta pitkään. Lopulta tietty sattuma sai hänet vakuuttumaan ajatuksesta.

– Olin miettinyt sitä pidemmän aikaa. Mutta sitten tuli lappu oveen mun taloyhtiössäni, että he aikovat potkia kaikki asukkaat ulos ja he tekevät rakennuksesta hotellin tai jotain, Sara kertoo.

– Siihen saumaan mulla tuli se, että parisuhteessa oli mennyt vähän heikommin vähän pidemmän aikaa ja teki mieli takaisin Suomen kamaralle, ainakin hetkeksi.

Siksi laulaja päätti pakata kimpsunsa ja kampsunsa, ja suuntasi takaisin kotikonnuilleen viime vuoden toukokuussa.

– En tiedä, onko se pysyvästi, koska työn puolesta kuitenkin reissaan jatkuvasti, Sara pähkäilee.

Sara kertoo, kuinka hyvältä tuntuu, että on jonkinlainen kotipesäke Suomessa. Ulkomailla asuessaan hän oppi arvostamaan Suomea ihan uudella tavalla.

Muuton myötä taakse jäi myös poikaystävä.

– Kyllä kyllä se on nyt menneen talven lumia.

– Olen sinkkunaisia. Todella outoa, Sara pähkäilee.

Nyt luvassa on paljon uusia haasteita.

– Mulla on biisien kirjoittaminen muille artisteille lisääntynyt tosi paljon. Haluan kasvaa siinä ihan sikana.

Lisäksi työrintamalla on luvassa erilaisia tv- ja sosiaalisen median juttuja. Eikä elämä julkisuudessa häntä hetkauta.

– Totta kai työn puolesta ei haittaa olla esillä, jos se sitä vaatii. Esimerkiksi tv-työ on niin mieleistä, että ei haittaa, jos pitää olla julkisuudessa.

– Mutta se ei ole mikään itseisarvo. Niin kauan kun työ on mieleistä ja ihmiset ympärillä kivoja, niin nautin siitä.

Muutama mennyt vuosi tuntuukin tähdestä ihan epätodellisesta. Kaikki tuntuu puuroutuneen ja on vaikea hahmottaa, mitä tapahtui milloinkin.

– Siinä oli niin paljon kaikkea, ja niin on edelleenkin.

Kotoisassa Suomessa on hyvä ladata pattereita. Kuka ties siihen saattaisi kuulua myös uusi parisuhdekin, vaikka tähti ei sitä tällä hetkellä varsinaisesti etsikään.

– En etsi parisuhdetta tällä hetkellä. Haluan keskittyä tuohon mun yritystoimintaan ja saada sen kasvamaan kunnolla. Ja haluan keskittyä itseeni, koska olen ensimmäistä kertaa aikuisiällä sinkku ja se tuntuu jotenkin tosi hyvältä.

Onpa hän myös kokeillut deittisovellus Tinderiä.

– Itse asiassa edellinen poikaystävä on ensimmäinen Tinder-deittini ja oltiin yhdessä melkein neljä vuotta, Sara kertoo.

Tinderiä hän kuitenkin käyttää vain ulkomailla. Suomessa sovellus pysyy kiinni.

– Piirit on loppuen lopuksi aika pienet, enkä halua, että ihmisillä on ennakkokäsityksiä musta ihmisenä, ja siinä on aika usein sellaista, Sara selittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?