Viihde

Palanderit muuttivat Vantaalle! Töitä saanut Riina-Maija paljastaa nyt, miksi läväytti parin rahariidat julkisuuteen: ”Kärsin siitä henkilökohtaisesti”

Julkaistu:

Kultainen Venla -gaala
Kalle ja Riina-Maija Palanderin elämää kehystävät elämänmuutokset.
Suomen television parhaat ohjelmat ja tekijät palkittiin eilen 11.1. Kultainen Venla -gaalassa. Ilta-Sanomat seurasi gaalan juhlahumua paikan päältä.

Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija Palander saapuivat Kultainen Venla -gaalaan yhdessä.

– Pari edellistä viikkoa ovat olleet hektisiä. Oli ihanaa, että saimme eilen illalla lastenhoitajan varmistettua täksi illaksi. Pääsemme tänään sitten yhdessä vähän ottamaan rennommin, Riina-Maija kertoo.


Palanderien perheessä puhaltavat muutosten tuulet, sillä he ovat juuri muuttaneet Ranskasta Suomeen. Koti löytyi Vantaalta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Viime perjantaina muutimme Kivistöön. Odotamme edelleen uusia huonekaluja saapuvaksi Ruotsista Suomeen, eli kaikki on vielä kesken, Riina-Maija sanoo.

Muuton järjestelyissä on mennyt runsaasti aikaa, mutta hyvästä syystä, sillä Riina-Maija sai Suomesta mieleisensä työpaikan.

– Lähdimme siirtämään muuttokuormassa kuutta hevosta, neljää koiraa, lapsia, kahta kissaa ja koko elämäämme Ranskasta tänne Suomeen. Kaikki organisointi on vienyt aikaa ja asunto on täytyi hankkia läheltä uutta työpaikkaani.

Uusi työpaikka tarjoaa Riina-Maijalle tervetullutta vaihtelua ja uusia haasteita.

– Työskentelen markkinointijohtajana logistiikkayrityksessä. Minulle ala on vielä aika tuntematon, Riina-Maija kertoo.

– Yritys on erikoistunut markkinointimateriaaleihin ja niiden varastointiin. Yritys myös tekee markkinointimateriaalien kampanjoihin ja messuille siirtoja, sekä palautuksia. Ensimmäisen viikon aikana olen päässyt jo todella hyvin kiinni työhön, mikä on ollut kiva.

Rahariidat kalvoivat

Riina-Maija on puhunut julkisuudessa rahavaikeuksistaan. Pariskunnan kesken asiasta ei Riina-Maijan mukaan kuitenkaan ole ollut riitaa.

– Minulla ja Kallella ei koskaan keskenään ole ollut mitään kärhämää raha-asioista. Minulle on vain ollut henkilökohtaisesti tärkeää, että pääsen takaisin kiinni työelämään ja tienaan omat rahani, hän selvittää nyt.

Kotiäitiydestä Riina-Maijalla on vahva mielipide.

– Nykypäivän kotiäidit tavallaan palautuvat takaisin sinne 1950-luvulle. Joku voi tykätä siitä, mutta se ei ole minun juttuni. Minä en vain ole sellainen kotiäitityyppi. Kärsin siitä henkilökohtaisesti.
Työelämään pääsy onkin Riinikselle tervetullut elämänmuutos. Kalle oli Riina-Maijan mukaan toista mieltä.

– Kalle ei oikein sitä ymmärtänyt, että miksi minä kärsin, sillä hänen mielestään minulla oli kaikki hyvin kotiäitinä, Riina-Maija toteaa.

– Olen iloinen, että pääsen toimimaan vaihteeksi toisten aikuisten kanssa. Se on tervetullutta vaihtelua, hän sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt