Viihde

Shirly Karvinen paljastaa: Tällainen on uusi rakas – ”Hän on todella aito ja ystävällinen ihminen”

Julkaistu:

venla-gaala
Shirly Karvinen kertoo, että on pitänyt uuden rakkaansa kanssa yhtä jo pidemmän aikaa.
Suomen television parhaat ohjelmat ja tekijät palkittiin tänään 11.1. Kultainen Venla -gaalassa. Ilta-Sanomat seurasi gaalan juhlahumua paikan päältä.

Vuoden parhaaksi tv-ohjelmaksi ehdolla olleen Love Island Suomea juontaneen Shirly Karvisen vuosi on alkanut suotuisissa merkeissä.

– Uusi vuosi on alkanut todella hyvin. Kiva aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä, kun viime vuonna oli kaikenlaisia asioita. Avoimin mielin on hyvä lähteä uuteen vuoteen, Karvinen kertoo.

Karvisen upean gaalalookin taustalta löytyy tunnettuja nimiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pukuni on Katri Niskasen. Stylisti Vesa Silver on asuni tätä iltaa varten suunnitellut. Hyvien tukijoukkojen ansioista ei ole tarvinnut itse pukeutumista miettiä, Karvinen kiittelee.


Love Island Suomi -ohjelman tuotannosta Karvisella on vain hyvää sanottavaa.

– Koko tiimi ja tuotantoryhmä teki kovasti töitä. On ollut iso kunnia olla osana tätä tiimiä ja tekemässä ohjelmaa, Karvinen sanoo.

Myös yleisö otti Karvisen mukaan ohjelman hyvin vastaan.

– Luulen, että suosio juontaa juurensa siitä, että ohjelma on samaistuttava. Love Island on hyvän mielen ohjelma, jossa ei naureta osallistujien kustannuksella. Ohjemassa keskitytään rakkauden löytämiseen ja hyviin tyyppeihin. Se on varmasti suosion taustalla, Karvinen sanoo.

– Love Island Suomi herätti keskustelua, mikä oli mukava huomata. Kuulin usein, miten ohjelmasta keskusteltiin esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä kaupungilla.

Vuoden parhaaksi tv-ohjelmaksi yleisö äänesti Kultainen Venla -gaalassa Ylen Puoli seitsemän -ohjelman.

Uusi rakkaus

Uusi rakkaus on värittänyt Karvisen alkanutta vuotta. Vuoden 2016 Miss Suomi hehkuu onnellisena.

– Valitettavasti en voi paljastaa, kenen kanssa seurustelen, mutta sen verran voin kertoa, että olen löytänyt rinnalleni hyvän ihmisen.

Vähäsanainen Karvinen kuitenkin kuvailee, millaisesta ihmisestä on kyse.

– Hän on todella aito ja ystävällinen ihminen, jonka seurassa on äärettömän hyvä olla. On ihanaa löytää ihminen, jonka kanssa on helppo olla ja asiat tuntuvat vaivattomilta.

– On upeaa, että joku antaa minun olla juuri sellainen kuin olen. Se on hieno tunne, Karvinen hehkuttaa.

Ihan tuoreesta lemmestä ei ole kysymys.

– Olemme tunteneet toisemme jo jonkin aikaa. Tämä ei ole ihan tuore juttu, Karvinen iloitsee.


Uudesta rakkaastaan Karvinen puhui SuomiRockilla joulukuussa.

Asia tuli ilmi, kun Karvinen kertoi juontajakollegoilleen ”romanttisesta illallisella” yhdessä rakkaansa kanssa. Karvinen ei kuitenkaan paljastanut uuden kultansa nimeä.
– Eilen illalla päätettiin miehen kanssa, että nyt halutaan lähteä kivasti ulos syömään, vaikka jotain pihviä. Molempia vähän kuitenkin väsytti ja laiskotti. Päätettiin sitten, että tilataan kotiin, kun ei jaksa oikein istua selkä suorana missään, Karvinen kertoi lähetyksessä.

Pariskunta ei saanut aikaiseksi tilata noutoruokaakaan. Lopulta he saivat idean, joka vakuutti missikaunottaren siitä, että hän oli löytänyt Sen oikean.

– Huomasin, että olen valinnut nykyisen mieheni erittäin hyvin. Loppupeleissä päädyttiin nimittäin siihen, että tilattiin taksi ja mentiin lähimpään Mäkkäriin, joka sijaitsee 70 metrin päässä ja pyydettiin kuskia odottamaan, Karvinen nauroi tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt