Viihde

Huutokauppakeisari löysi postilaatikostaan ikävän yllätyksen – suorasukainen palaute tyrmistytti

Julkaistu:

huutokauppakeisari

Aki Palsanmäki sai postikortin, jossa oli erään tv-katsojan suorapuheinen palaute miehelle.
Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli Palsanmäki saapuivat Helsingin Oopperatalolle juhlimaan Kultainen Venla -gaalaa. Pariskunta ajoi pitkän matkan Hirvaskankaalta Helsinkiin nauttimaan tv-viihteen ykkösillasta.

– Aiotaan jäädä vähäksi aikaa juhlimaan. Mukava olla kahtomassa tv-maailman tähtiä, pariskunta kiitteli.

Suomen huutokauppakeisari -sarja on nauttinut valtaisaa kansansuosiota, ja ohjelmasta kuvataan lähiaikoina jo 11. tuotantokausi. Huutokauppakeisari on takavuosina napannut myös kaksi Kultainen Venla -palkintoa.


Aki kertoo ohjelman suuren suosion myötä palautteen määrän lisääntyneen huimasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– 99 prosenttia on erittäin hyvää palautetta, ja kiitos siitä faneille. Yksi prosentti on sitten negatiivisempaa, hän sanoo.

Joskus mies joutuu lukemaan myös ikävämpää palautetta. Hän paljastaa saaneensa perjantaina melkoisen yllätyksen postilaatikkoonsa.

– Tänään tuli oikein postilaatikkoon kortti henkilökohtaisesti, että lopeta Aki kiroileminen, en katso enää ohjelmaa, olet mulkku, Aki kertoo.

– Ne ketkä kirjoittaa tuollaista, niin heillä on paha olo itsellä, Heli sanoo.

– Että kiitos vain palautteesta. Tuollainen aina piristää päivää, Aki toteaa.


Huutokauppakeisarin 10. tuotantokausi kuvattiin etelän lämmössä.

– Erittäin mukava matka oli, mennään varmasti uudestaankin, en tiedä kuvataanko, mutta lomalle ainakin mennään, Heli vakuuttaa.

Jos kiireisellä pariskunnalla jää vapaa-aikaa, viettävät he mieluiten sitä sohvalla tv:tä katsoen. Erityisesti yksi ohjelma on lähellä Akin sydäntä.

– Kotimaisia ohjelmia katsotaan mieluiten. Tykkään Pitääkö olla huolissaan -ohjelmasta. Tykkään siitä. Näillä paneelissa olevilla kolmella kirjailijalla ja juontaja Jenni Pääskysaarella on sellainen huumori, josta minä pidän, Palsanmäki kuvailee.

Pitääkö olla huolissaan -ohjelmassa suomalaisten lähettämiä huolia purkavat kirjailijat Tuomas Kyrö, Miika Nousiainen ja Kari Hotakainen.

Entä mistä huutokauppakeisari itse on huolissaan?

– Siitä, että ihmiset valittaa liian herkästi ja liian pienistä asioista. Pitäis aina miettiä itsenikin, että jos on joku pieni vastoinkäyminen, ettei ala itkeä ja narista, vaan mennä eteenpäin rinta rottingilla, Aki sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt