Viihde

Tässä ovat lukijoiden Miss MP -suosikit – Mika Myllylän tytär Olivia, 19, ja vantaalainen Janina, 23, veivät murskavoiton

Julkaistu:

Kymmenen kaunotarta kisaa Miss MP -kisan voitosta.
Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla kruunataan Miss MP vuosimallia 2019 lauantaina 2. helmikuuta. Messut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa samana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. Finalistit esittäytyvät perjantaina ja lauantaina Miss MP19 Show’ssa.

Voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Ilta-Sanomat esitteli eilen torstaina kymmenen upeaa naista, jotka kisaavat Miss MP:n voitosta.

Ilta-Sanomien lukijat äänestivät missikaunottarista suosikeikseen Janina Vänttisen, 23, ja Olivia Myllylän, 19. 29 prosenttia äänistä saanut Janina on kotoisin Imatralta ja opiskelee hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaiseksi.”Mie harrastan lenkkeilyä miu koiran kanssa, kuntosalilla treenailua ja talvisin erilaisia talviurheilulajeja. Kesäisin tulee istuttua paljon prätkien kyydissä. Opiskelen parhaillaan hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaiseksi ja sivutoimena pyöritän kolmen upean naisen kanssa motohenkistä promootioryhmää. Ensi kesänä aion hankkia itselleni prätkäkortin ja toivon löytäväni sen myötä unelmieni moottoripyörän. Mie luulen että siinä tulee olemaan räyheet äänet, kiihtyy hyvin ja sillä on hyvä ajaa pitkää matkaa, koska elämässäni kilometrejä riittää. Tärkeintä on, että pyörässä riittää asennetta, koska mie oon aika asenne mimmi ite”.


26 prosenttia äänistä saanut Olivia puolestaan on kotoisin Kokkolasta ja työskentelee parturikampaajana. Olivia on edesmenneen hiihtolegenda Mika Myllylän tytär.


”Olen rempseä naisenalku, joka rakastaa vaatteiden ja meikkien lisäksi kaikkea rälläämistä ja vauhdikkaita tilanteita, niin tienpäällä kuin elämän muillakin osa-alueilla. Työskentelen parturikampaaja yrittäjänä, jonka lisäksi teen pr-keikkaa sekä mallin hommia. Vapaa-aikana treenaan kuntosalilla ja käyn twerk-tunneilla. Energiaa riittää myös autoni puunaamiseen ja vaikka konepellin alle ei itse juuri tulekaan kurkittua, en pelkää liata käsiäni sielläkään. Ensi kesänä aion omistaa unelmieni moottoripyörän, joka on Honda CRF450. Koska tyylillä on väliä, aion teipata ja tuunata siitä omannäköiseni”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt