Viihde

Sirpa Selänne paljasti naisellisen tatuointinsa – ihoa koristavilla kirjaimilla aivan erityinen merkitys

Julkaistu:

Sirpa Selänne pyyhki kyyneleitään, kun hänet yllätettiin Janne Tulkin tekemällä kappaleella.
Torstaina päivänvalon näki Merja Asikaisen kirjoittama Ystävyydellä Sirpa -kirja (Otava), jossa Sirpa Selänne jakaa elämänmakuisia kokemuksiaan ystävyydestä.

Kirjan julkistustilaisuudessa Hotelli Kämpin peilisalissa Sirpa esitteli tatuointinsa, jolla on hänelle aivan erityinen merkitys. Sirpan rannetta koristavat kirjaimet STEELV. Ne ovat Selänteen perheenjäsenten nimikirjaimet vanhimmasta nuorimpaan.

Sirpa kertoo Ystävyydellä Sirpa -kirjassa tatuoinnin yhdistävän perhettä. Teemulla ja pojilla on omat tatuointinsa, jossa on kirjainyhdistelmä. Teemu onkin esitellyt oman perhetatuointinsa seuraajilleen Instagramissa. Siinä komeilevat perheenjäsenten nimikirjaimet ja komea leijona:
Sirpa kertoo kirjassa hänellä olevan toinenkin tatuointi, mutta siihen ei mahtunut perheenjäsenten nimikirjaimia. Niinpä hänen rannettaan koristaa nyt tyylitelty STEELV-teksti.


Torstaina kirjan julkistamistilaisuudessa päästiin kokemaan tunteikas hetki, kun Sirpa Selänne yllätettiin hänen kirjansa julkistamistilaisuudessa. Ystävyyttä juhliva uutuuskirja oli kirjoittajalleen Merja Asikaiselle niin sydämellinen kokemus, että hän päätti yllättää Sirpan mieleenpainuvalla esityksellä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Julkistamistilaisuudessa lavalle asteli nimittäin laulaja Janne Tulkki kitaransa kanssa.

Asikainen oli jo kuukausia sitten pyytänyt Tulkkia tekemään ystävyydestä kertovan kappaleen, joka oli omistettu kokonaan Sirpalle.

Silmin nähden liikuttunut Sirpa Selänne tarttui Asikaista kädestä. Ystävykset kuuntelivat herkistyneinä Tulkin tekemää Kiitollinen sinusta -kappaletta, jonka hän esitti Selänteelle kitaralla säestäen.


Kappaleen sanoitukset olivat saaneet inspiraation täysin Sirpasta.

– Olen kiitollinen sinusta, olen onnellinen sinusta. Olet tuuli joka purjettani puhaltaa, olet luotsi joka kotiin opastaa, Tulkki lauloi.

– Aivan upea yllätys. Sydämellinen kiitos, Sirpa sanoi esityksen jälkeen kyyneleitään pyyhkien.

Virallisesti kappale julkaistaan tänään perjantaina, joten yllätyskeikka oli kappaleen ensiesitys.

– Oli jännittävää tulla tällaiseen tilaisuuteen yllätysesiintymään, Tulkki kertoi esityksen jälkeen.

– Toisaalta Sirpa on henkilönä sellainen, että se sulatti turhan jännittämisen pois. Tuntui kuin olisi kotiin tullut, Tulkki kuvaili.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt