Bam Margeralta raju tilitys: katkaisi välit Ville Valoon – syyttää suomalaisrokkaria syöksykierteestään

Bam Margera kertoo Instagramissaan jättäneensä katkaisuhoidon kesken.

11.1.2019 10:51

Jackass-tähti Bam Margeran elämä ajautui synkkään syöksykierteeseen jo vuosia sitten. Margera, 39, on sekoillut päihteiden kanssa jo vuosia ja joutui jopa kesällä 2016 Helsingissä putkaan kännisekoilun seurauksena. Kun hänen esikoislapsensa Phoenix syntyi, vannoi Margera juopottelun olevan nyt ohi. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä Margera löysi lohtua jälleen pullon pohjasta ja ratkesi ryyppäämään.

Viime viikolla Margera kirjoitti Instagramissaan kirjautuneensa kolmatta kertaa katkaisuhoitoon alkoholismin takia.

Margera on nyt julkaissut Instagram-tilillään pitkän tarinan päihdeongelmastaan ja syistä, mitkä ovat johtaneet siihen. Hän myöntää lähteneensä katkaisuhoidosta jo parin päivän jälkeen ja yrittävänsä päästä kuiville omin avuin.

Margera kuvailee ymmärtäneensä viimein, ettei sama meno voi enää jatkua.

Margera sanoo suoraan hakeneensa alkoholista viihdykettä hetkinä, jolloin hän on tuntenut olonsa tylsistyneeksi. Lopulta alkoholi ei auttanut enää tuntemuksiin.

Fanit ovat ilmaisseet tähden Instagramissa huolensa Margeran jaksamisesta, mutta mies vakuuttaa juomisen olevan nyt historiaa.

– Voin paremmin kuin koskaan. En halua juoda, koska se pilaa keskittymiskykyni. Juominen on osaltani ohi. Oli hyviä ja huonoja hetkiä, Margera kuvailee ja sanoo kirjoittaneensa jopa jäähyväiskirjeen alkoholille.

Bam Margera haistattaa pitkät niille faneille, jotka ovat arvuutelleet hänen ratkenneen taas juomaan.

– Haistakaa p*ska jos luulette minun lähteneen vieroituksesta päästäkseni bilettämään. Ei kiinnosta. Voitte kannustaa minua tai toivottaa onnea, mutta en tarvitse sitä.

– Kun Phoenix Wolf syntyi vaimoni Nikki lopetti juomisen. Nyt ymmärrän, että juhlani on juhlittu ja haluan jättää hyvästit alkoholille lopullisesti, jotta voin täyttää tehtäväni. Muistan selvästi, mitä minun on tarkoitus tehdä.

–20-vuotiaana minulla oli miljoonia ja 28-vuotiaana olin saavuttanut melkein kaikki unelmani, Margera kirjoittaa.

Margera kirjoittaa Instagramissa myös lyhyen elämäntarinansa ja paljastaa olleensa Jackassin menestyksen ansiosta jo miljonääri parikymppisenä.

– 20-vuotiaana minulla oli miljoonia ja 28-vuotiaana olin saavuttanut melkein kaikki unelmani. Niinpä rupesin polttamaan ja juomaan entistä enemmän, koska minulla ei ollut enää unelmia tai tavoitteita, hän kirjoittaa.

Katkaisi välit Ville Valoon

Margera tunnetaan suurena Suomi-fanina ja hän on vuosien varrella ystävystynyt useiden suomalaisrokkareiden kanssa. Yksi heistä on HIM-yhtyeen Ville Valo, jonka kanssa Margera oli sydänystävä vuosien ajan.

Sittemmin miesten välit ovat mitä ilmeisimmin viilentyneet, sillä Margera on laukonut julkisuudessa rajuja väitteitä Valosta ja siitä, kuinka laulaja johdatti hänet pahoille teille.

Vuonna 2014 Margera julkaisi Facebook-tilillään avoimen kirjeen Ville Valolle. Videolla Bam Margeran ystävä luki Margeran kirjoittaman tekstin, jossa mies katkaisi välit laulaja Valoon.

Margera tutustui HIMin musiikkiin vieraillessaan Suomessa vuonna 2000. Sittemmin hän ystävystyi yhtyeen laulajan Ville Valon kanssa, ja kaveeraa myös muun muassa Jussi 69:n ja Andy McCoyn kanssa.

Valo nousee esille myös Bam Margeran tunteikkaassa vuodatuksessa Instagramissa. Hän kirjoittaa ihailleensa Valoa ja seuranneensa tämän esimerkkiä monissa asioissa, kuten juomatottumuksissa. Margera syyttää Valoa siitä, että hänen juomisensa riistäytyi käsistä.

– 33-vuotiaana Ville Valo oli idolini ja tutustutti minut päiväkänneihin. Siitä lähtien join entistä enemmän, Margera syyttää.

Margeran perhe on jo aikaisemmin kertonut miehellä olleen mutkikkaat välit Ville Valon kanssa. Syksyllä 2017 Bam Margeran äiti April syytti tv-ohjelmassa poikansa alkoholiongelmasta ja syömishäiriöstä Valoa.

– Bam halusi näyttää erittäin hoikalta. Kaikki alkoi, kun hän ystävystyi Ville Valon kanssa, April tuumasi ohjelmassa.

– Ville joi paljon. Hän oli ihastuttava ihminen, muttei koskaan syönyt mitään. Hän vain joi. Uskon, että hän aloitti juomisen, koska piti Villen ulkonäöstä, äiti lisäsi.

Pian äiti huomasi poikansa sairastavan syömishäiriötä.

– Ulkona syödessämme hän meni heti ruoan jälkeen vessaan. Kysyin häneltä, että oksennatko sinä, ja hän vastasi kyllä, jottei lihoisi, äiti kauhisteli.

Margera tunnusti Epicly Later’d -ohjelmassa, ettei juonut juuri ollenkaan ennen 24 vuoden ikää. Sitten rocktähden elämä vei mennessään ja juominen riistäytyi käsistä.

– Muistan, kun minä ja Ville Valo olimme Lontoossa. Hän heräsi iltapäivällä ja korkkasi oluen, silloin tutustuin päivisin juomiseen, tähti muisteli.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?