Viihde

Maailman rikkain mies jäi kiinni rysän päältä – lähetteli rivoja viestejä salarakkaalleen: petetty vaimo voi saada erossa jopa 70 miljardia euroa

Julkaistu:

avioero
Maailman rikkaimman miehen avioeron taustoista on paljastunut melkoisia yllätyksiä.
Amazon-yrityksen perustajan Jeff Bezosin, 54, avioeroa on seurattu tiiviisti amerikkalaismediassa viime päivät. Maailman rikkain mies ilmoitti eroavansa vaimostaan MacKenzie Bezosista, 48, keskiviikkona. Bezosilla ja hänen vaimollaan on neljä lasta.

Bezos ei jäänyt kauaa suremaan avioeroa, sillä amerikkalaismedia kertoi eilen torstaina, että miljardöörillä on jo uusi rakas käsipuolessaan. Nainen on Los Angelesin Fox 11 -kanavan uutisankkuri Lauren Sanchez, 49.

Erikoisen tilanteesta tekee se, että Sanchezkin on vielä virallisesti naimisissa kykyjenetsijä Patrick Whitesellin kanssa.

Lue lisää: Maailman rikkaimmalla miehellä on jo uusi rakas – ilmoitti avioerosta päivää aiemmin

Bezos ja hänen vaimonsa kertoivat keskiviikkona julkaisemassaan tiedotteessa eron olleen yhteinen päätös. He olivat kokeilleet myös erillään oloa ennen varsinaista avioeroa, mutta molempien mielestä ero oli ainoa oikea ratkaisu. Parin liitto kesti 25 vuotta.


Nyt amerikkalaismediat kertovat, ettei ero ehkä sujunutkaan aivan niin sopuisasti kuin Bezos on antanut ymmärtää. RadarOnline-sivusto on saanut haltuunsa miljardöörin Lauren Sanchezille lähettämiä tekstiviestejä, joiden sävy on erittäin suorasukainen. Sivusto väittää, että Bezos olisi lähettänyt uutisankkurille alastonkuvia ja lemmekkäitä viestejä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sivuston mukaan Bezos on antanut ymmärtää, että suhde Sancheziin alkoi vasta kun hänen ja MacKenzie Bezosin liitto oli päättynyt. Tekstiviestit kuitenkin paljastavat, että miljardööri viestitteli Sanchezille jo keväällä.

– Arvaa mitä? Haluan olla vähän humalassa tänä iltana. Haluan puhua kanssasi ja suunnitella yhdessä. Kuunnella ja nauraa. Haluan olla kanssasi, Bezos kirjoittaa Sanchezille RadarOnlinen haltuunsa saamassa viestissä.

Toisessa viestissä Bezos kirjoittaa, kuinka intohimoisesti kaipaa Sanchezia.

– Haluan haistella sinua, hengittää sinua. Haluan pitää sinua sylissäni... Suudella huuliasi. Rakastan sinua, olen rakastunut sinuun.


Bezosin täti Kathy Jorgensen sanoo sivustolle uskovansa, että avioero saa vielä erittäin rumia käänteitä.

– MacKenzie nyhtää hänet kuiviin. Hän saa ihan mitä haluaa niin pitkän liiton jälkeen, täti jyrisee.

– Hän tietää miehestä kaikista törkyisimmätkin salaisuudet ja Jeff kyllä tietää sen.

Vaimo voi viedä jopa puolet miljardiomaisuudesta

RadarOnlinen mukaan The Enquirer -lehti olisi seurannut Jeff Bezosin mutkikasta suhdesoppaa jo useamman kuukauden ajan. Sivuston mukaan lehti oli ilmoittanut Bezosille saaneensa selville hänen ja Sanchezin romanssin ja pari päivää sen jälkeen Bezos oli tiedottanut eroavansa vaimostaan.

Jeff Bezos ja MacKenzie Bezos menivät naimisiin vain kolmen kuukauden tapailun jälkeen vuonna 1993.

Samana vuonna Bezos päätti perustaa kirjoja myyvän verkkokaupan. Hän kirjoitti liikesuunnitelmansa matkalla New Yorkista Seattleen. Yrityksen hän laittoi pystyyn varastotilasta käsin seuraavan vuoden heinäkuussa. Kauppa sai nimen Amazon samanimisen joen mukaan.


Jeff Bezos ja MacKenzie Bezos menivät naimisiin vain kolmen kuukauden tapailun jälkeen vuonna 1993.

Medioissa on arvuuteltu, Bezosin miljardiomaisuudelle käy avioeron jälkeen. Bezos on Bloombergin listauksen mukaan tällä hetkellä maapallon rikkain ihminen. Hänen omaisuutensa arvo on noin 140 miljardia euroa.

Lehtitietojen mukaan MacKenzie Bezos voi hyvinkin saada jopa puolet ex-miehensä omaisuudesta erossa. Silloin Bezos ei enää ole maailman rikkain mies.

Bezosit asuvat Washingtonissa, joten Washingtonin laeilla on vaikutusta omaisuuden jakamiseen. Osavaltion lain mukaan avioliiton aikana hankittu omaisuus jaetaan puoliksi, jos sopua ei löydy. Bezos perusti Amazon-yrityksensä vasta avioitumisen jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt