Viihde

Teemu Selänne kommentoi perheensä tulevaisuutta – Suomeen-muuttoon liittyy yksi iso epäilys

Julkaistu:

ystävyydellä sirpa
Teemu Selänne saapui juhlistamaan rakasta vaimoaan hotelli Kämpiin Helsingissä.
Sirpa Selänteen uusi Ystävyydellä Sirpa -kirja (Otava) näki päivänvalon torstaina. Tunteikkaita julkistamisjuhlia vietettiin hotelli Kämpin peilisalissa Helsingin ytimessä.

Vaimonsa tärkeää hetkeä saapui juhlimaan myös aviomies Teemu Selänne. Hän kertoo seuranneensa Sirpan uuden kirjan syntymistä erittäin hyvillä mielin.

– Todella kiva, että Sirpa on löytänyt jotain muutakin kuin normaalia arkea. Hän on nauttinut tästä itse paljon, ja se on kaikkein tärkeintä, Teemu sanoo.


Siinä missä Teemu loi vuosikymmeniä uraa jääkiekon parissa, oli Sirpa kotiäitinä ja pyöritti lapsiperheen arkea. Teemu myöntää sen olleen paitsi itsensä, myös perheen neljän lapsen kannalta tärkeää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on ollut yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Harvalla on mahdollisuus siihen. Se on ollut minun ja lapsien kannalta aivan ihannetilanne, hän kuvailee.

Teemu arvostaa vaimossaan erityisesti hänen tapaansa luoda hyvä ilmapiiri ympärilleen.

– Sirpa on todella lämmin ja huomaavainen vaimo. Hän ottaa aina kaikki huomioon ja laittaa muut itsensä edellä, ja pitää huolen, että kaikilla on hyvä olla. Se on hieno piirre, Teemu kehuu.

Ystävyydestä kertovassa kirjassa Sirpa avaa myös hieman läheistä suhdettaan mieheensä.

– Ollaan muutettu pois Suomesta ja oltu kahdestaan maailmalla. Suhde ei ole pelkästään puolisona olemista, vaan olemme myös hyviä ystäviä. Me puhumme aivan kaikesta, Sirpa kertoo.


Selänteet viettivät joulun ja uudenvuoden Suomessa. Tästä huolimatta perheellä ei ole Teemun mukaan ainakaan lähitulevaisuudessa aikeita muuttaa pysyvästi takaisin Suomeen.

– Ei nyt mikään hinku ole. Ollaan käyty täällä useammin kuin ennen, ja se on kiva. On kiva tulla, mutta on myös kiva lähteä, Teemu kuvailee.

Yhdysvalloissa riittää menoa ja meininkiä. Teemu kertoo miettivänsä joskus, että kävisikö hänen aikansa Suomessa pitkäksi.

– Pelkään vähän sitä, että jos ei löydy jotain oikeasti mielenkiintoista, niin aika voi käydä vähän pitkäksi täällä. Pitäisi löytää joku uusi intohimo, hän naurahtaa.


Toisaalta vuosikausia tiukasti urheilun parissa viihtynyt mies kertoo olevansa tyytyväinen nykyiseen, vapaampaan elämäntilanteeseensa.

– Olen nauttinut siitä ettei tällä hetkellä ole mitään pakollista. Sitä kuitenkin 30 vuotta meni jonkun muun aikatauluilla, niin nyt on hyvä nauttia tästä, hän sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt