Viihde

Eevi Teittinen muuttaa hetkeksi aikaa Kanadaan UFC-ottelijamiehensä kanssa – ”Pyrin olemaan tulkkina”

Julkaistu:

Ulkomaillle muutto
Fitnesstähti ja bloggaaja Eevi Teittinen ja hänen avopuolisonsa Teemu Packalén muuttavat yhdessä Kanadaan.
Tv-persoona ja entinen fitnessurheilija Eevi Teittinen, 30, kertoo blogissaan muuttavansa väliaikaisesti Kanadaan. Teittinen seurustelee UFC-vapaaottelija Teemu Packalénin, 31, kanssa. Teittinen ja Packalén muuttavat Kanadaan yhdessä.

Packalénin ammattiurheilijan ura vie pariskunnan pois Suomesta, sillä Packalén lähtee kuukauden treenimatkalle Kanadaan. Teittinen, jolle urheilijan arki on enemmän kuin tuttua oman fitnessurheilijan uransa kautta, tekee nykyisin uraa hyvinvointialan yrittäjänä, tv-persoonana ja bloggaajana.

– Nyt luvassa olisikin kokonainen kuukausi Kanadan maaperällä. Joku muu saattaisi ahdistua, mutta en minä. Vaikka lähtö tuleekin yllättäen ja laukut pakataan jo tämän kuun lopussa, odotan tuota kuukautta täynnä intoa, Teittinen kirjoittaa blogissaan.


– Reissu tulee vaatimaan paljon, mutta uskon sen myös antavan paljon. Teemu lähtee sinne treenaamaan, minä pyrin olemaan tulkkina ja hoitamaan omia hommiani niin paljon kuin etänä kykenen, Teittinen kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Teittisen mukaan Packalén on luonteeltaan turvallisuushakuinen, kun taas Teittinen haluaa kokea ja mennä. Muutto Kanadaan on kuitenkin molemmille tervetullut väliaikainen muutos.


– Teemu sai sulatella omaa lähtöään kuukausia, kun taas itselleni tähän riitti muutama tunteroinen, Teittinen kirjoittaa.

Erikoinen terveysongelma piinaa

Teittinen kertoi somekanavissaan marraskuussa erikoisesta terveysongelmastaan. Kaikki sai alkunsa noin vuosi takaperin, jolloin hän huomasi äänensä muuttuneen käheämmäksi ja katoavan toisinaan kokonaan.
Teittinen kertoi tuolloin blogissaan, että ajan myötä ongelma on lähtenyt täysin käsistä, jonka johdosta hän hakeutui hoitoon osittain someseuraajiensa patistamana. Useiden lääkärikäyntien ja kivuliaiden toimenpiteiden jälkeen Teittiselle selvisi, että hänen äänihuulensa ovat vaurioituneet ja tarvitsevat todennäköisesti leikkaushoitoa.

Työkuvioiden lisäksi terveysvaiva on jättänyt jälkensä Teittisen sosiaaliseen elämään. Ääniongelman takia hän on vältellyt tapaamisia, lakannut kokonaan laulamasta ja joutunut hillitsemään nauruaan.

Huimat tulot

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vuonna 2017 mukana ollut Teittinen tulee taloudellisesti hyvin toimeen.
Vuoden 2017 verotiedot paljastivat, että Teittinen tienasi 124 339 euroa ansiotuloja. Hän sai myös veronpalautuksia 9615 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt