Heikki Paasonen remontoi itselleen unelmiensa kodin – kuvat: rosoisen tyylikäs keittiö, ikkunasta avautuu upea kaupunkimaisema - Viihde - Ilta-Sanomat

Heikki Paasonen remontoi itselleen unelmiensa kodin – kuvat: rosoisen tyylikäs keittiö, ikkunasta avautuu upea kaupunkimaisema

Juontaja Heikki Paasonen kertoi jouluna Instagramissa, että hänen kotinsa remontti on viimein päättynyt. Hän julkaisi kuvapalvelussa hienoja kuvia kodistaan.

10.1.2019 18:12

Juontaja Heikki Paasonen, 35 vuotta, varjelee yleensä tarkoin yksityiselämäänsä eikä kerro haastatteluissa esimerkiksi parisuhteestaan tai perhe-elämästään juuri lainkaan.

Nyt hän on tehnyt poikkeuksen sääntöön julkaisemalla kuvapalvelu Instagramissa sarjan kuvia uudesta kodistaan. Päivityksistä selviää, että koti on remontoitu varta vasten Paasosen toiveiden mukaisesti.

Jouluaattona julkaistussa kuvassa näkyy upea kaupunkimaisema kodin kauniista ikkunoista. Maisemasta huomaa, että asunto sijaitsee Helsingissä paraatipaikalla Hietalahden kauppahallin naapurissa.

– Viimeiset ruuvit kiinni tänään, Paasonen kirjoitti jouluna.

Kuvista näkee, että Paasonen on halunnut panostaa erityisesti keittiön yksityiskohtiin. Keittiössä on rouhea tiiliseinä ja tummanharmaat pinnat.

”Vaatehuone” on rakennettu järkevästi liukuvan peilioven taakse.

Asunnossa on myös poikkeuksellinen yksityiskohta: sinne on rakennettu tavallisen saunan sijaan infrapunasauna.

– Koska olen vanha rosollin jonottaja, talviverhon vaihtaja ja alalauteella istuja, halusin perinteisen saunan sijaan infrapunasaunan, Heikki kirjoittaa.

Infrapunasaunassa ei ole lainkaan kiuasta. Perinteisten löylyjen sijaan infrapunasäteet aiheuttavat kehon lämpenemisen. Jotkut pitävät infrapunasaunan vaikutuksia terveellisinä, ja niitä löytyykin yleensä kuntoilukeskuksista, kylpylöistä ja kauneushoitoloista.

Heikki Paasonen kertoi IS:n haastattelussa työstään juontajana viime syksynä. Silloin Paasonen sanoi, että hänen uransa juontajana alkoi onnekkaan sattuman kautta vain 17-vuotiaana.

– Olin ravannut silloin lähinnä näyttelijäntöiden perässä. Sitten sain äidinkielen opettajaltani puhelinnumeron. Hän sanoi, että soitapa tuonne. Silloin Ylellä etsittiin nuortenohjelmiin uusia tyyppejä, hän muisteli.

Idols-ohjelman rakastetut juontajat Heikki Paasonen ja Ellen Jokikunnas heinäkuussa 2005.­

Paasosen uran selkeä kulminaatiopiste oli Idols-pestin nappaaminen juuri oikealla hetkellä 2000-luvun alussa. Juontaja kertoo saaneensa Idolsin jälkeen paljon merkittäviä työtarjouksia.

– Se oli mullistava ohjelma genressään. Muistelisin, että loppukaudesta suorien lähetysten aikaan ääniä tuli enemmän kuin presidentinvaaleissa. Se oli ihan pimeää.

The Wall Suomi -ohjelmaa esitetään Nelosella.­

Tällä hetkellä Paasonen juontaa tv:ssä pyörivää suosittua The Wall Suomi -viihdeohjelmaa. Siinä osallistujat kilpailevat rahasummista pareittain.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?