Maailman rikkaimmalla miehellä on jo uusi rakas – ilmoitti avioerosta päivää aiemmin - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman rikkaimmalla miehellä on jo uusi rakas – ilmoitti avioerosta päivää aiemmin

Juuri eronnut Jeff Bezos on jo löytänyt uutta lempeä.

Amazon-yrityksen perustaja Jeff Bezos on jo löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.­

10.1.2019 16:59

Maailman rikkain mies, Amazon-yrityksen perustaja Jeff Bezos, 54, erosi hiljattain vaimostaan MacKenzie Bezosista. Aiheesta uutisoitiin laajalti medioissa ympäri maailmaa.

Nyt Bezos on jo löytänyt vierelleen uuden, uutisoivat muun muassa Page Six, Mirror ja Daily Mail. Uusi heila on entinen Los Angelesin Fox 11 -kanavan uutisankkuri Lauren Sanchez, 49.

Kuvassa Lauren Sanchez.­

Page Six -lehden lähteiden mukaan Bezosit nähtiin vielä syyskuussa juhlimassa 25-vuotishääpäiväänsä Miamissa. Jo lokakuussa Jeff Bezos on kuitenkin nähty Miamissa Casa Tua -yökerhossa naisen kanssa, joka muistutti todella paljon Sanchezia.

Daily Mail -lehden mukaan Bezos ja Sanchez tutustuivat toisiinsa Sanchezin ex-miehen kautta, joka toiminut muun muassa Matt Damonin ja Kevin Costnerin agenttina. Pariskunta ja Bezos olivat ystäviä ennen Bezosin ja Sanchesin suhdetta. Sanches erosi entisestä aviomiehestään Patrick Whitesellistä kesällä 2018.

Ilmoitti erosta somessa

Bezosit ilmoittivat avioerostaan Twitterissä keskiviikkona.

– Olemme päättäneet erota ja jatkaa jaettua elämäämme ystävinä, he kirjoittavat.

Bezosit poseerasivat yhdessä viime vuonna Vanity Fairin järjestämissä Oscar-juhlallisuuksissa.­

Pariskunta kertoi, että eroa edelsi pitkä ajanjakso, jolloin he tutkivat mahdollisuutta olla vielä yhdessä. He kokeilivat myös erillään oloa ennen varsinaista avioeroa.

Bezos on Bloombergin listauksen mukaan tällä hetkellä maapallon rikkain ihminen. Hänen omaisuutensa arvo on noin 137 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Jeff Bezos ja 48-vuotias MacKenzie Bezos menivät naimisiin vain kolmen kuukauden tapailun jälkeen vuonna 1993.

Bezosit ilmoittivat erostaan Twitterissä keskiviikkona.­

Samana vuonna Bezos päätti perustaa kirjoja myyvän verkkokaupan. Hän kirjoitti liikesuunnitelmansa matkalla New Yorkista Seattleen. Yrityksen hän laittoi pystyyn varastotilasta käsin seuraavan vuoden heinäkuussa. Kauppa sai nimen Amazon samanimisen joen mukaan.

Bezoseilla on yhdessä neljä lasta: Kolme biologista poikaa ja yksi adoptoitu tytär.

Bezosit asuvat Washingtonissa, joten Washingtonin laeilla on vaikutusta omaisuuden jakamiseen. Osavaltion lain mukaan avioliiton aikana hankittu omaisuus jaetaan puoliksi, jos sopua ei löydy. Kuten aiemmin kerrottu, Bezos perusti Amazon-yrityksensä vasta avioitumisen jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?