Viihde

Sara Sieppi tilittää Roope Salmisen ”känni- ja naisseikkailuista” – kertoo blogissaan viimein, mitä erossa hänen mielestään tapahtui

Julkaistu:

ero
Miss Suomi ja juontaja Sara Sieppi kertoo blogissaan eronsa taustoista.
Yksi vuoden puhutuimmista julkkiseroista on ollut missikaunotar Sara Siepin ja juontaja Roope Salmisen ero. He kertoivat siitä julkisuudessa alkusyksystä.

Salminen ja Sieppi olivat yhdessä kolme vuotta. He asuivat avoliitossa ennen eroa.

Monet ovat ihmetelleet, mihin unelmasuhde kariutui. Sieppi kertoi asiasta yllättäen nyt Indiedays-palvelun alta löytyvässä blogissaan.

– Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta, hän kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Eron jälkeen hän päätti päivittää Instagramiaan kehumalla vuolaasti minua, jotta saisi nostettua itsensä hyvään valoon hyvänä poikaystävänä, vaikka todellisuudessa hänen olisi pitänyt pyytää anteeksi julkista nöyryytystä, mitä olen hänen kanssaan joutunut lehtiotsikoissa kokemaan hänen känni- ja naisseikkailujen myötä. Olen myös joutunut lukemaan Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme.


Jodel on nuorten suosima viestipalvelu, jossa keskustelupalsta on anonyymi. Jodelissa on paljon keskusteluja suomalaisista julkkiksista ja heidän elämästään.

Sieppi kertoo blogissaan, että oli suhteen aikana niin murskana, että ei pystynyt eroamaan, vaikka olisi halunnutkin.

Seiska-lehti uutisoi Siepin ja Salmisen suhteen aikana Salmisen kuvioista muiden naisten kanssa.
Viime päivinä Sara on viettänyt aikaa ystävänsä Rosanna Kuljun kanssa Indonesiassa matkustellen. Matkan piti alun perin olla hänen ja Salmisen yhteinen pariskuntamatka. Ero kuitenkin muutti matkasuunnitelmat päälaelleen.

– Olin jopa valmis lähtemään hänen kanssaan kesällä varatulle matkalle nyt tammikuussa, kunnes kuulin hänen löytäneen jo uuden naisen työporukastaan, joka olisi jo hänen toinen siitä jengistä, Sieppi vihjaa.

– Onneksi yhteistä reissua ei koskaan tullut. Täällä olen vähitellen löytänyt takaisin itseni kunnioituksen ja tajunnut, ettei kukaan koskaan enää saa rikkoa minua tällä tavalla.
Lue Siepin kirjoitus kokonaan täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt