Viihde

Mies tahtoi nimetä vauvan ex-tyttöystävänsä mukaan – vaimo poltti päreensä: ”Harkitsen avioeroa”

Julkaistu:

someilmiö
Sosiaalisessa mediassa leviävä tarina on saanut osan ihmisistä raivon valtaan.
Reddit-palvelussa levinnyt tarina naisesta, jonka mies haluaisi nimetä parin tulevan lapsen exänsä mukaan, herättää närää sosiaalisessa mediassa.

Muun muassa Fox News ja Daily Mail kirjoittavat naisesta, joka paljasti Redditissä, että hänen aviomiehensä haluaisi nimetä parin tulevan lapsen ex-tyttöystävänsä mukaan. Naisen mukaan mies suorastaan vaatii, että tyttärelle annetaan exän nimi. Nainen kertoo harkitsevansa avioeroa.

– Harkitsemme avioeroa, koska mieheni ja minä emme pääse yhteisymmärrykseen tulevan lapsemme nimestä, nainen kirjoittaa Redditissä.

– Tämä saattaa kuulostaa vitsiltä, mutta tämä on oikea ongelma. Olen 23-vuotias nainen ja aviomieheni on 24-vuotias mies.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nainen kertoo kirjoituksessaan, että pari on ollut naimisissa kaksi vuotta. Raskaus on naisen mukaan seitsemännellä kuulla.

– Aloimme hiljattain keskustella tulevan tyttölapsen nimestä ja mieheni vaatii, että lapselle annetaan hänen ex-tyttöystävänsä nimi. Kyseessä ei ole mikä tahansa exä, sillä he seurustelivat pitkään ja mies todella rakasti häntä, nainen kirjoittaa.

Nainen kertoo, että kyseinen ex-tyttöystävä aiheutti ongelmia heidän parisuhteensa alkuvaiheessa.

– Suhteemme alussa meillä oli paljon ongelmia, mutta sitten tämä ex muutti muualle ja tilanne rauhoittui. Mieheni todella rakasti häntä, eikä koskaan salannut sitä minulta. Uskoin todella, että ongelmat päättyisivät siihen, nainen kirjoittaa.

– Nyt mies on tehnyt selväksi, että hän haluaa ensimmäiselle lapsellemme exänsä nimen. Minä saan nimetä seuraavan lapsemme.

Naisen mukaan mies perustelee vaatimustaan sillä, että haluaa jonkin muistuttavan exästään.

– Mies ei ymmärrä, miten paljon tämä vaikuttaa minuun. Hän sanoo, että kyse on vain hormoneista, nainen kirjoittaa.

Kommenteissa kauhistellaan

Postaus keräsi Redditissä nopeasti yli 3 000 kommenttia. Monet kommentoijat ovat sitä mieltä, ettei aviomies kunnioita vaimoaan lainkaan.

– Olen enemmän huolissani siitä, ettei miehesi kunnioita sinua lainkaan. Sinun pitäisi olla hänelle kaikkein tärkein, kirjoittaa eräs.

– Toivottavasti ymmärrät lähteä noin epäkunnioittavasta avioliitosta, toinen kirjoittaa.

– Miehesi ei kunnioita sinua tai tulevaa lastanne. Hän haluaa nimetä lapsenne naisen mukaan, jonka kanssa harrasti ennen seksiä! Lapsi tulee kärsimään, kolmas kirjoittaa.

Monet nostavat esille myös sen, miltä lapsesta tuntuisi myöhemmin saada selville, että oma nimi on peräisin isän entiseltä heilalta.

– Isäni nimesi minut äitiäni edeltävän exänsä mukaan. Nimeni kuvottaa minua edelleen 33-vuotiaana, eräs kirjoittaa.

– Olen saanut nimeni isäni entisen rakastajan mukaan ja inhoan sitä. Äidilläni ei ole aavistustakaan asiasta. Isäni kertoi asiasta minulle. Yleisesti ottaen nimi on kaunis, mutta minua oksettaa ajatus siitä, miksi olen saanut nimeni. Älä nimeä lastasi miehesi exän mukaan, sillä se saattaa aiheuttaa pahaa mieltä lapsellesi, toinen kirjoittaa.

Ota kantaa

Onko mielestäsi ok nimetä lapsi exän mukaan?

Kyllä 6% Ei 94%
Ääniä yhteensä 13367

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat