Viihde

Näyttelijä Joonas Saartamo pääsi isoon kansainväliseen elokuvatuotantoon: ”Joo, mulla on se miespääosa”

Julkaistu:

tainola show
Jussi-patsaalla Hiljaisuus-elokuvasta 2011 palkittu näyttelijä Joonas Saartamo kertoo olevansa innoissaan tulevasta kansainvälisestä elokuvaroolistaan. Toki mies painottaa heti, että kaikki työt ovat yhtä tärkeitä, mutta Sveitsissä kuvattu elokuva oli hieno kokemus.
– Olen pääosassa tarinassa, joka kertoo maailmankuulusta kapellimestarista. Leffa kuvattiin Sveitsissä ja se on epookki. Budjettikin oli suurempi kuin suomalaisissa elokuvissa, eikä kuvauksissa säästelty, Joonas Saartamo kertoo Jens Neubertin elokuvasta Tainola Show’n podcastissa.

Kuuntele koko podcast alla olevasta soittimesta.Saartamo, 38, ei paljasta näyttelemänsä kapellimestarin nimeä, mutta sanoo tutkineensa miehen elämää ja katsellessaan tämän johtamia konsertteja taltiointeina.

Enemmän tämä energinen yhden lapsen isä puhuu 18. tammikuuta Peacockissa ensi-iltansa saavasta, tunnetun imitoijan ja näyttelijän Jarkko Tammisen ideoimasta Sketsijengi-iloittelusta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Illan aikana nähdään ja kuullaan hulvaton määrä standupia ja sketsejä sekä musiikkia, räppärinäkin tunnettu Joonas sanoo ja vihjaa, että räppää lavalla.

Joonas paljastaa vielä, että Jarkko vei koko tuotantoryhmän Los Angelesiin tutustumaan paikalliseen standupiin ja sitä kautta saamaan virikkeitä Sketsijengiin.

– Siellä me luotiin pohjat Sketsijengille, hän painottaa.

Tainola-podcastissa Saartamo puhuu myös roolistaan ohjaaja Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuvassa sekä kertoo oman mielipiteensä Louhimiehen ohjaustavasta.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.
Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Donald Trump peruu delegaationsa osallistumisen Maailman talousfoorumiin
  Taloussanomat
 3. Kotimatkalla ollut Aiia, 21, puhui siskonsa kanssa puhelimessa, kun hyökkääjä iski – vaihto-oppilaan surma kuohuttaa Australiassa
  Ulkomaat
 4. Tunti sitten
 5. WSJ: Yhdysvallat harkitsee kiinalais­tuotteiden tuonti­tullien höllentämistä
  Taloussanomat
 6. Natalie ja Kerry ottivat selfien ”Paholaisen ovilla” – järkyttyivät kuvaan tallentuneesta kalpeasta hahmosta
  Viihde
 7. Sukeltajien poikkeuksellinen kohtaaminen valtavan valkohain kanssa tallentui kuviin – asiantuntijat kiinnittivät huomiota yhteen seikkaan
  Ulkomaat
 8. 2 tuntia sitten
 9. Kuvat prinssi Philipin kolaripaikalta: Suurikokoinen Land Rover rysähti tielle kyljelleen, Kia päätyi keula edellä pöpelikköön
  Kuninkaalliset
 10. Rekkaa ohittamaan lähtenyt autoilija törmäsi kolmeen vastaantulijaan Huittisissa – yksi loukkaantui vakavasti, kaksi lievästi
  Kotimaa
 11. 4 tuntia sitten
 12. Poliisi pyytää tietoja kadonneesta Jerestä – viimeisin yhteys 21-vuotiaaseen saatu joulukuussa
  Kotimaa
 13. 82-vuotias Berlusconi tulee taas – ilmoitti asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa: ”Euroopasta puuttuu syvällistä ajattelua”
  Ulkomaat
 14. IS-raati arvioi puoluejohtajien esiintymisen – näin he pärjäsivät: ”Ei viinejä kauppoihin, koska täällä vedetään lähinnä lärvejä”
  Kotimaa
 15. Näytä lisää