Viihde

1-vuotias vauva sai mallisopimuksen – vanhempien perustaman Instagram-tilin suosio räjähti käsiin

Julkaistu:

somesensaatio
Yksivuotias Chanco-vauva nousi somehitiksi lumoavien hiustensa ansiosta.
Japanilaissyntyisellä Chancolla on yksivuotiaaksi uskomaton määrä hiuksia. Pöyhkeän kuontalonsa myötä pikkuisesta on tullut myös maailmanlaajuinen somesensaatio.

Nyt muun muassa People ja Fox News ovat uutisoineet tämän valloittavan pikkutytön päässeen hiusmalliksi. Chanco syntyi joulukuussa 2017.
Chancolla on 317 000 seuraajaa Instagram-tilillä, jota päivittävät Chancon vanhemmat. Vanhemmat perustivat tilin tyttärensä ”hiuspäiväkirjaksi”. Kuvapalvelun käyttäjät löysivät tilin nopeasti ja sen suosio räjähti käsiin kesällä 2018.
Chancon Instagram-kuvat keräävät tuhansia tykkäyksiä ja satoja ihastelevia kommentteja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Otsatukkaa eliniäksi, kommentoi eräs Chancon seuraajista.

– Nuo hiukset näyttävät niin suloisilta tänään!

– Niin söpö!

Sosiaalisen median käyttäjät eivät kuitenkaan olleet ainoita, jotka kiinnittivät huomiota Chancon lumoaviin hiuksiin. Myös Procter & Gamble -yhtiössä, jonka tunnettuihin tuotemerkkeihin muun muassa Pantene-shampoot ja -hoitoaineet kuuluvat, ihastuttiin Chanco-vauvan tuuheisiin hiuksiin.

Mainosmalliksi

– Otimme yhteyttä hänen äitiinsä, sillä Chancon persoona ja olemus vastaavat sitä naiskuvaa, jota haluamme tukea, kertoo Yoshiaki Okura, Procter & Gamble Japanin hiustenhoitotuotteiden brändijohtaja People-lehdelle.

Chancon tähdittämä Pantene-mainos näytettiin Japanin televisiossa ensi kertaa tammikuussa. Mainoksessa Chanco esiintyy Sato Kondon kanssa, joka on japanilainen televisiotähti ja juontaja.
Brittilehdistön mukaan vauvojen hiusten määrään vaikuttavat muun muassa etnisyys ja geeniperimä. Toiset syntyvät hiuspehkon kanssa, toiset taas joutuvat odottamaan hiuksiaan pitkänkin aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt