Viihde

Me Naiset: Peter Nyman oli jäänyt leskeksi, kun tapasi nykyisen vaimonsa – Maija-vaimo: ”On ristiriitaista oivaltaa...”

Julkaistu:

parisuhde
Peter Nyman ja Maija Lukkari-Nyman kertovat Me Naiset -lehden haastattelussa parisuhteestaan.
Hiljattain Uutisvuodon ylituomarina paluun tehnyt Peter Nyman ja hänen vaimonsa Maija Lukkari-Nyman kertovat uusimmassa Me Naiset -lehdessä parisuhteestaan. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2004 ja heillä on 13- ja 11-vuotiaat lapset.

Ennen Maijan tapaamista Peteriä oli kohdannut suuri suru, sillä hänen ensimmäinen vaimonsa Rebecca Troup oli kuollut syöpään vuonna 2001 vain 34-vuotiaana. Samaan aikaan, kun Rebecca sairastui vakavasti, Peterin ura oli valtavassa nousukiidossa Uutisvuodon myötä.

Maija Lukkari-Nyman kertoo nyt Me Naiset -lehdessä siitä, millaista oli aloittaa seurustelu leskimiehen kanssa.

– On ristiriitaista oivaltaa, ettei minulla olisi tätä onnea, ellei toiselle olisi käynyt näin. On myös kurjaa, että Peter on surrut niin. Minulla ei ole samanlaista kokemusta, mutta kyllä menetyksiä, jotka ovat kasvattaneet paljon. Siksi meillä on yhteinen ymmärrys, että suru jättää jäljen, mutta sen kanssa voi elää, Maija Lukkari-Nyman sanoo lehden haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Peter kertoo kokemuksen opettaneen hänelle sen, ettei kaikkea voi kontrolloida itse.

– Brutaalisti voi sanoa, että tuossa tilanteessa jäi kaksi vaihtoehtoa: jumittaa surussa tai yrittää nähdä eteenpäin. Ei se helposti käynyt, mutta lopulta tuli tunne, että elämän on aika jatkua, Nyman kuvailee Me Naisille.


Pari kertoo lehdessä vaalivansa suhteessaan arjen romantiikkaa suurten romanttisten tekojen sijaan. Esimerkiksi pari meni aikoinaan naimisiin koruttomasti maistraatissa ja hääkuvissa käytiin passiautomaatissa. Pari kertoo toisen huomioinnin arjessa olevan erittäin tärkeää.

– Edelleen annamme pusut aina nukkumaan mennessä ja aamuisin. Siitä ei tingitä, vaikka olisi vähänkin negafiilikset. Kiireen keskellä lähettelemme toisillemme viestejä, sillä pienetkin huomionosoitukset tuntuvat tärkeiltä, pari kertoo lehdessä.

Tapasivat ravintolassa

Varatuomarina ja sisustussuunnittelijana työskentelevä Maija Lukkari-Nyman on kertonut parin ensitapaamisesta aiemmin omassa blogissaan.

– Olin ravintolassa veljeni kanssa. Veljeni bongasi Peterin ravintolassa ja muistan hänen todenneen, että ”vitsi toi Uutisvuodon Nyman on pitkä”. Ja niinhän hän on, 194 senttiä. Siitä se sitten alkoi, drinkin siivittämänä, Maija muistelee.

– Tarjoilija nimittäin tuli luokseni ja sanoi ”nuo miehet halusivat tarjota sinulle juoman”. Hän samalla viittasi kädellään baarin toiselle puolelle, jossa oli ryhmä miehiä. Mutta siellä oli muitakin kuin Peter ystävineen. Vieressä oli ryhmä oikisystäviäni, luulin heidän tarjonneen juoman.

Maija kertoo vasta myöhemmin illalla ymmärtäneensä, kuka hänelle oli juoman tarjonnut, kun Peter ystävineen tuli juttelemaan hänelle.

– Nyt osasin kiittää oikeaa tahoa. Siitä se sitten alkoi pikkuhiljaa – tai oikeasti ei pikkuhiljaa, vaan heti täysillä, Lukkari-Nyman on kuvaillut blogissaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt