Thaimaan kauneimmaksi tituleerattu näyttelijä lomailee Lapissa – poseeraa lumen keskellä pelkässä pikkutopissa: ”Maisema jää kakkoseksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Thaimaan kauneimmaksi tituleerattu näyttelijä lomailee Lapissa – poseeraa lumen keskellä pelkässä pikkutopissa: ”Maisema jää kakkoseksi”

Saippuasarjoista tuttu näyttelijä Woranut Bhirombhakdi ei selvästi pelkää pikkupakkasta.

Suomen Lappi vetää puoleensa julkkiksia ympäri maailmaa.­

10.1.2019 7:31

Suomen Lappi tuntuu olevan yhden jos toisenkin maailmanluokan tähden määränpäänä tänä talvena. Turistien seassa on lomaillut laulajia, näyttelijöitä, malleja ja jopa kuninkaallisia. Lapin taikaa on tultu ihastelemaan Italiasta, Kolumbiasta, Yhdysvalloista ja nyt jopa Thaimaasta asti.

Thaimaassa suosittuna saippuaoopperatähtenä tunnettu Woranut Bhirombhakdi, 38, julkaisi talvisen kuvan Rovaniemeltä eilen tiistaina.

Kuvasta on tykätty yli 62 000 kertaa, eikä ihme, sillä superjulkkiksella on Instagramissa jopa 3,8 miljoonaa seuraajaa. Thain kielellä kirjoitetuissa kommenteissa huokaillaan sekä näyttelijättären että lumisen talvimaiseman kauneuden perään.

– Todella upea kuva!

– Kaunis, kuten aina.

– Maisema jää kakkoseksi.

Moni kommentoija intoutui myös ihailemaan näyttelijäkaunottaren asua. Bhirombhakdi on pukeutunut kuvaa varten kuviolliseen yläosaan, joka jättää vatsan paljaaksi, sekä muhkeaan karvatakkiin. Kuvan tyyliin sopivasti naisen hengitys höyryää kirpeässä talvi-ilmassa.

Woranut Bhirombhakdi aloitti näyttelijäntyöt vuonna 1997, jonka jälkeen hän on ollut yksi Thaimaan seuratuimmista näyttelijöistä. Häntä on myös useaan otteeseen tituleerattu Thaimaan kauneimmaksi näyttelijäksi. Televisiotyön ja elokuvaroolien lisäksi nainen on työskennellyt myös juontajana.

Hän on ollut vuodesta 2010 saakka naimisissa maineikkaan liikemiehen Piti Phiromphakdeen kanssa, joka tunnetaan Singha-oluestaan tutun yrityksen perijänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?