Viihde

Maailman rikkain mies: Avioero

Julkaistu:

erouutinen
Amazonin perustaja Jeff Bezos eroaa vaimonsa kanssa.
Maailman rikkain mies, Amazon-yrityksen perustaja Jeff Bezos, 54 vuotta, eroaa vaimonsa MacKenzie Bezosin kanssa. Aiheesta kertoo muun muassa BBC.

Pariskunta ilmoitti erostaan Twitterissä keskiviikkona.

– Olemme päättäneet erota ja jatkaa jaettua elämäämme ystävinä, he kirjoittavat.

Pariskunta kertoi, että eroa edelsi pitkä ajanjakso, jolloin he tutkivat mahdollisuutta olla vielä yhdessä. He kokeilivat myös erillään oloa ennen varsinaista avioeroa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos olisimme tienneet, että eroamme 25 vuoden kuluttua, tekisimme kaiken silti uudestaan. Meillä on ollut upea elämä yhdessä avioparina, ja näemme myös tulevaisuutemme hyvänä yhdessä vanhempina, ystävinä ja liikekumppaneina, he kirjoittivat myös.
Bezos on Bloombergin listauksen mukaan tällä hetkellä maapallon rikkain ihminen. Hänen omaisuutensa arvo on noin 137 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Jeff Bezos ja 48-vuotias MacKenzie Bezos menivät naimisiin vain kolmen kuukauden tapailun jälkeen vuonna 1993.

Samana vuonna Bezos päätti perustaa kirjoja myyvän verkkokaupan. Hän kirjoitti liikesuunnitelmansa matkalla New Yorkista Seattleen. Yrityksen hän laittoi pystyyn varastotilasta käsin seuraavan vuoden heinäkuussa. Kauppa sai nimen Amazon samanimisen joen mukaan.

Bezoseilla on yhdessä neljä lasta: Kolme biologista poikaa ja yksi adoptoitu tytär.


Seuraava monia kiinnostava kysymys on, mitä Bezosin miljardiomaisuudelle käy avioeron jälkeen. Daily Mailin uutisen mukaan MacKenzie Bezos voi hyvinkin saada jopa puolet ex-miehensä omaisuudesta erossa. Silloin Bezos ei enää ole maailman rikkain mies.

Artikkelin mukaan Bezosit asuvat Washingtonissa, joten Washingtonin laeilla on vaikutusta omaisuuden jakamiseen. Osavaltion lain mukaan avioliiton aikana hankittu omaisuus jaetaan puoliksi, jos sopua ei löydy. Kuten aiemmin kerrottu, Bezos perusti Amazon-yrityksensä vasta avioitumisen jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt