Viihde

Perheenäiti Anna avautui ”p*skasta maanantaistaan” – hotelli teki perheloman jälkeen tempun, josta tuli heti hitti: ”Täydellistä asiakaspalvelua”

Julkaistu:

ihana ele
Brittiläisen perheenäidin maanantai päättyi lopulta hyvin hotellin nerokkaan vastauksen ansiosta.
Kuvittele tilanne, että palaat perheesi kanssa ihanalta aurinkolomalta pitkästä aikaa Britannian harmaaseen ja räntäsateiseen ilmastoon. Siis vähän kuin Suomeen.

Sitten selviää, että pieni poikasi on unohtanut kaikkein rakkaimman lelunsa hotellille. Muutenkin ankeaa maanantaita siivittää eteenpäin lapsen kiukkupuuskat ja lohduton itku.

Tällainen tilanne osui brittiläisen perheenäidin Anna Pickardin tielle tämän viikon maanantaina.

Anna oli ollut perheensä kanssa aurinkomatkalla Havaijilla, mutta kotiinpaluu ei mennyt nappiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Oliko sinulla p*ska maanantai? Minulla oli myös. Satoi vettä ja palasin töihin, mutta sen lisäksi tajusimme eilisiltana, että Doozerin rakastama nallekarhu unohtui hotelliin, jossa olimme.

– Kun jouduimme myöntämään sen hänelle, hän muuttui huolissaan olevasta aivan suunniltaan olevaksi, Anna tilitti Twitterissä.
Huonosti nukutun yön jälkeen hän lähetti hotellille heti aamulla sähköpostin, jossa selitti, että Sutro-niminen nalle ja Sutron kaveri hylje olivat jääneet heiltä matkasta.

Hotellityöntekijä lähettikin nopeasti ystävällisen vastauksen.

– Sutro löytyi turvassa ja se lähetetään meille postilla, mutta sen lisäksi he lähettivät Doozerille tilannepäivityksiä, jotta hän näkisi, mitä nalle on puuhaillut pitkäksi venähtäneellä matkallaan.
Henkilökunnan nappaamissa kuvissa Sutro-nalle nauttii olostaan hotellin hoitolassa, käy manikyyrissä, pesee pyykkejä pesulassa ja nauttii olostaan pehmohylkeen kanssa uima-altaalla.

– Nalle ja hylje kävivät uimassa, kävelyllä luonnossa ja vuokrasivat bambumajan. Nyt joudun vain selittämään Doozerille sen, miksi meillä ei ollut varaa bambumajaan, Anna kirjoittaa Twitterissä.
Mikä parasta, kuvasarjan viimeisessä otoksessa Sutro-nalle ja hylje kirjautuvat ulos hotellista check-out-pisteellä.

– Poikani on seurannut tätä aivan lumoutuneena ja ymmällään, Anna nauraa.
Kuinka ollakaan, perheenäidin tarinasta tuli nopeasti suosittu somessa. Twitter-käyttäjät kommentoivat viestiketjua innoissaan.

– Kiitos tämän jakamisesta. Silmäni kostuivat. Tämä on niin suloista.

– Täydellistä asiakaspalvelua!

– Tämä teki päivästäni loistavan. Kiitos, käyttäjät kommentoivat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt