Viihde

Kotilääkäri: Johanna Pakonen sai tylyn kommentin Tangomarkkinoiden karsinnoissa – käskettiin laihduttamaan 15 kiloa

Julkaistu:

Johanna Pakonen kertoo Kotilääkärin tuoreessa haastattelussa joutuneensa ikävän kommentoinnin kohteeksi.
Entinen tangokuningatar Johanna Pakonen, 42, on luonut pitkän ja näyttävän uran musiikkimaailmassa. Nyt hän paljastaa törmänneensä useaan otteeseen uransa aikana ulkonäkönsä arvosteluun.

Pakonen kertoo Kotilääkäri-lehden tuoreessa haastattelussa, että hänen ulkonäköään on roudittu kovin sanakääntein hänen uransa alkuvaiheista asti.


Hänelle on jopa tarjottu rahaa laihduttamisesta.

– Olin aloitteleva laulaja, joka esiintyi laivan bändissä. Keikan jälkeen tuntematon nainen tuli tarjoamaan minulle sadan markan seteliä ja sanoi, että laulat älyttömän kauniisti, mutta tee itsellesi jotain, sillä olet liian lihava, Pakonen kertoo Kotilääkäri-lehdestä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tangomarkkinoiden karsinnoissa hänelle sanottiin, että laihduta 15 kiloa, niin pärjäät.

– Ymmärrän, että esiintyvän taiteilijan tulee näyttää hyvältä, mutta pääasia on kuitenkin muissa avuissa. Laulutaitoni ei riipu siitä, painanko 50 vai 90 kiloa, Pakonen toteaa haastattelussa.
Pakonen kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2002. Pakonen oli myös mukana Suomen euroviisukarsinnoissa vuonna 2006.

Laulaja on tällä hetkellä onnellisesti yhdessä Hunks-tanssija Antti Lehdon kanssa. Pakonen asuu tyttärensä Nellin kanssa Oulussa. Lehto puolestaan asuu yksin Helsingissä.

Pari kertoi arjestaan viime kesänä Anna-lehden haastattelussa. Kaksi vuotta seurustellut pariskunta on puhunut usein yhteen muuttamisesta, mutta sopivaa kompromissia ei ole vielä löytynyt.

– Totta kai tulevaisuudensuunnitelmiimme kuuluu yhteinen koti. Meillä on kuitenkin monta asiaa, jotka pitää ottaa huomioon. Lapsen etu menee kaikissa suunnitelmissamme etusijalle. Vaakakupissa painavat myös molempien työt, Antti sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt