Viihde

Hollywood-tähdeltä hurja avautuminen: ajautui rajuun syöksykierteeseen päihteiden vuoksi – yksi asia muutti elämän suunnan

Julkaistu:

Näyttelijä Josh Brolinin alkoholinkäyttö lähti vuosia sitten niin pahasti käsistä, että hän on ollut nyt jo viisi vuotta kuivilla.
Yhdysvaltalainen näyttelijä Josh Brolin, 50, on näytellyt valkokankailla muun muassa Avengers-elokuvissa. Lisäksi hänet on nähty viime vuosina elokuvissa Guardians of the Galaxy, Deadpool 2, Hail, Caesar! ja Sicario.

Brolinilla on menneisyydessään lukuisia alkoholinhuuruisia vuosia, mutta viimeiset viisi vuotta hän on pysytellyt tiukasti kuivilla.

Nyt Brolin on kuitenkin muistellut varoittavana esimerkkinä muille humalanhakuisia vuosiaan. Mies jakoi Instagramissa vauhdikkaan kuvan, jonka yhteydessä hän muistelee pahimpia olotilojaan herättyään villin yön jälkeen krapulassa.

– Kun luulet, että vietät elämäsi parasta aikaa, ja seuraavana aamuna heräät niin, että aivosi ovat kuin hillitön muurahaispesä ja vartalosi tuntuu särkyneen teräväksi lasinpalasiksi, Brolin kuvailee.
– Yrität koota epätoivoisesti itseäsi, sieluasi syövät terävähampaiset verenhimoiset madot, sydämesi on kurtistunut mustaksi möykyksi, joka myllertää vatsassa niin pahasti, että suolistotulehduskin tuntuisi viehättävältä, Brolin kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Brolin kuvailee menettäneensä usein muistinsa ja joutuneensa soittamaan ystävälleen saadakseen varmistuksen edellisillan tapahtumille.

– Et muista mitään mitä olet tehnyt, joten pyörähdät sängystäsi vain tipahtaaksesi viime yön virtsaan. Näpyttelet parhaan kaverisi numeron, koska muistat hänen nostaneen sinut ilmaan ennen kuin kaaduitte kipsilevyn läpi. Ystäväsi vastaa puhelimeen ja kysyt, että ”mitä ihmettä olen tehnyt viime yönä?!”. Hän vastaa pitkän hiljaisuuden jälkeen, että ”Jätkä hei...”, Brolin sanoo.

Kuvan viereen hän on merkinnyt 5 vuotta tarkoittamaan aikaansa raittiina.

Mies on joutunut usein vaikeuksiin myös virkavallan kanssa ollessaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Daily Mailin mukaan hän luopui alkoholista päädyttyään useaan otteeseen baarin valvontakameran nauhalle avioeronsa jälkeen.

Nauhoilla näkyi kuinka hän otti yhteen baarin portsarin kanssa. Asiasta noussut julkinen kohu oli avioeroprosessin ohella miehelle viimeinen pisara.
Pitkän näyttelijänuran tehnyt Brolin on omistautunut raittiudensa aikana rooleilleen kiitettävällä tavalla. Muutama vuosi sitten hän lihotti itseään yli 20 kiloa Legacy of a Whitetail Deer Hunter -elokuvaa varten.

Brolin kertoi Jimmy Fallonin talk show’ssa kuvanneensa uutta elokuvaansa kolme ja puoli kuukautta metsässä. Näyttelijä jopa todisti painonnousuaan talk show -yleisölle avaamalla hieman paitaansa ja esittelemällä vatsaansa.

Brolin on ollut vuodesta 2016 asti naimisissa entisen assistenttinsa, mallikaunotar Kathryn Boydin, 31, kanssa.

Kathryn on Brolinin kolmas vaimo. Hän erosi toisesta vaimostaan, näyttelijä Diane Lanesta vuonna 2013 yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Brolinilla on kaksi lasta ensimmäisestä liitostaan Alice Adairin kanssa. Pari oli naimisissa 1994–1998.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt