Muistatko vielä tämän 70-luvun supertähden? Luopui yllättäen tavaramerkistään – miestä ei ole enää tunnistaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko vielä tämän 70-luvun supertähden? Luopui yllättäen tavaramerkistään – miestä ei ole enää tunnistaa

John Travoltan uusi look on kerännyt runsaasti kehuja.

Tuuheasta tukastaan tunnettu John Travolta luottaa luonnolliseen tyyliinsä kaljupäänä.­

8.1.2019 22:57

Näyttelijä John Travolta on pitkään peitellyt ikääntymistään muhkeilla tekohiuksilla, peruukeilla ja hiussiirrännäisillä, mutta nyt mies vaikuttaa olevansa vihdoin sinut 64 ikävuotensa kanssa.

70-luvun hittielokuvista pinnalle ponnahtanut Travolta julkaisi Instagramissa kuvan kaljusta päästään, joka on saanut monet ihmettelemään, miksi mies on ylipäätään vaivautunut peittelemään päänahkansa todellista tilannetta.

Vaikka tuuhea tukka on ollut Travoltan tavaramerkki aina, fanit ovat sitä mieltä, että kalju sopii miehelle vähintään yhtä hyvin. Travolta poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan tyttärensä Ella Bleun, 18, kanssa.

– Toivottavasti kaikilla oli hyvä uusi vuosi, mies toivottelee kuvan yhteydessä.

Kuva on kerännyt alleen lukuisia kehuja ja kannustavia kommentteja liittyen miehen kaljuun päähän.

– Näytät komealta kaljupäänä! Pidä tämä!

– Rakastan uutta lookiasi!

– Vau, luulin ettet voisi olla enää kuumempi.

– Kerrassaan rakastan tätä uutta tyyliä! Paljon parempi!

Tältä Travolta näytti vielä joulun alla.­

Travoltan muuttunut ulkonäkö on herättänyt keskustelua aiemminkin. Muutama vuosi takaperin yleisö ihmetteli, miksi näyttelijän kulmakarvat ja hiukset näyttivät epäluonnollisen tuuheilta.

John Travolta muistetaan teini-idolina 70-luvulta, jolloin hän hullaannutti rooleillaan Saturday Night Fever sekä Grease -elokuvissa. Pienen hiljaiselon jälkeen mies räjäytti uuden jättipotin esiintymällä Quentin Tarantinon klassikkoelokuvassa Pulp Fiction.

Sittemmin mies on tehnyt vaikuttavan uran monipuolisena Hollywood-näyttelijänä ja hän on luonut uraa myös musiikin parissa.

Hän on naimisissa näyttelijä Kelly Prestonin kanssa ja heillä on kolme lasta.

Nuori Travolta oli 70-luvulla teinien idoli.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?