Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg sai tytön! Yksi asia ennen synnytystä pisti jännittämään - Viihde - Ilta-Sanomat

Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg sai tytön! Yksi asia ennen synnytystä pisti jännittämään

Strömbergiä mietitytti etukäteen, kumman vuoden puolelle syntymä osuisi.

Anna Strömberg on nyt neljän lapsen äiti.

8.1.2019 21:21

Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg on saanut tyttären. Strömbergin neljäs lapsi syntyi vuoden ensimmäisenä päivänä. Pienokainen painoi syntyessään 3560 grammaa ja oli 51 senttiä pitkä.

– Nyt nautimme tästä pienestä nyytistä ja vauvan tuoksusta, Strömberg iloitsee Ilta-Sanomille.

Kristiinankaupungista kotoisin oleva Strömberg on viime aikoina viettänyt rauhallista perhe-elämää kotiseudullaan ja jättäytynyt kokonaan pois valokeilasta.

Strömberg ja hänen puolisonsa olivat keskustelleet vielä yhden lapsen hankkimisesta, mutta aikoivat odottaa, kunnes kolmivuotias kuopus olisi hieman vanhempi.

– Vauva päättikin tulla nyt eikä myöhemmin, ja otamme hänet tietenkin suurella ilolla vastaan, Strömberg kerto IS:lle viime vuoden lopulla.

Strömbergin perheeseen kuuluu puolison, vauvan ja kuopuspojan lisäksi vuonna 2010 syntynyt Arijana-tytär sekä 13-vuotias Emma hänen aiemmasta liitostaan.

Vaikka synnyttäminen ei ole Strömbergille mitään uutta puuhaa, häntä jännitti viimeisimmässä synnytyksessä se, kuinka vauhdilla tytär tulisi maailmaan.

– Se hieman jännittää, kun aiemmissakaan synnytyksissä ei ole hirveän kauaa mennyt. Synnytyssairaalaan meillä on päälle sadan kilometrin matka, Strömberg kertoi ennen synnytystä.

Pian 37-vuotias Strömberg kärsi raskautensa aluksi voimakkaasta pahoinvoinnista, mutta voi raskauden loppua kohden loistavasti. Hän suhtautuu intohimoisesti liikuntaan ja hyvinvointiin, ja piti kunnostaan huolta myös raskausaikana.

– On hauskaa, kun naiset puhuvat siitä, että raskaana hormonit heittävät häränpyllyä ja rupeaa näkemään eroottisia unia. Minä näen vain unta siitä, että olen punttisalilla ja vedän hirveää treeniä ja nostelen ihan järkyttäviä painoja, hän nauraa.

Viime vuosina Strömberg on luonut uraa liikunta-alalla. Yksi hänen elämänsä suurimmista ponnistuksista oli oman kuntosalin perustaminen yhdessä puolison kanssa. Pari ryhtyi yksityisyrittäjiksi pitkän harkinnan jälkeen, perusti kuntosalin Kristiinankaupunkiin ja sai bisneksen kannattamaan.

Mutta ennen kaikkea Strömberg myöntää olevansa äiti. Kaikki muu tulee vasta sen jälkeen.

– Minulla on koko ajan mielessä se, että lapsillani on kaikki hyvin ja asiat kunnossa. Jotkut sanovat, että olen välillä jopa ylisuojeleva.

– Lapseni ovat kalleinta, mitä minulla on. Ei ole mitään, mitä en tekisi heidän puolestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?