Viihde

Duudsonit-Jukka ja Chachi-rakas lomailivat Ähtärissä – amerikkalaisfanit hämmentyivät ”suomalaisesta tavasta”: ”Olette hulluja!”

Julkaistu:

Jukka Hildénin kihlattu Chachi Gonzales vietti juuri kolmen viikon mittaisen loman Suomessa.
Yksi somen seuratuimmista pariskunnista, Duudsoneista tuttu Jukka Hildén ja hänen tuore kihlattunsa Chachi Gonzales, julkaisivat molemmat omissa Instagrameissaan kuvan suomalaismaisemasta, joka on herättänyt hillittömiä reaktioita paria seuraavissa amerikkalaisfaneissa.

Kuvassa pariskunta loikoilee uima-asuissaan aurinkotuoleissa keskellä lumista lomakeskusta Ähtärissä. Kuvateksteissä he vihjaavat, että auringonottamisen sijaan Suomessa ”otetaan lunta”.

– Te olette hulluja, minä paleltuisin kuoliaaksi tuolla uimapuvussa, joku kommentoi.

– Tuo vaatii paljon rohkeutta, komppaa toinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tuo on niin siistiä, ihailee kolmas.
Oman julkaisunsa yhteydessä Chachi kertoo, että kyseinen otos on taltioitu hänen kolmen viikon mittaisen Suomi-lomansa viimeisenä päivänä.

– Mikä matka! Kolme viikkoa ei ollut läheskään tarpeeksi, mutta me tulemme takaisin. Kuten aina, hän kirjoittaa.

Sitten latinokaunotar innostuu kehumaan kihlattunsa kotimaata ja sen asukkaita.

– Lopuksi, kiitos kaikille suomalaisille, kun olitte niin ystävällisiä ja mahtavia tälle tex-mexille, meksikolaissyntyinen Gonzales vitsailee.

– (Suomi) pitäisi nimetä uudelleen Funlandiksi.

– Minä rakastan sinua Suomi, hän julistaa.
Hildén, 38, kihlasi 22-vuotiaan sometähden elokuussa 2018. Sen jälkeen parin rakkaustarina on roihunnut hyvissä voimissa, ja Gonzales on päässyt tutustumaan Suomeen jo useampaan otteeseen.

Chachi vieraili Suomessa ensi kertaa viime kesän lopulla vain tovi kihlauksen jälkeen. Pari kävi tuolloin muun muassa helikopteriajelulla ja Hildénin kotiseudulla Ähtärissä.

– Suomi on uskomaton! Olen niin onnellinen, että pääsin käymään siellä rakkaani kanssa, enkä malta odottaa, että pääsen takaisin, Gonzales hehkutti tuolloin.

Vuodenvaihdetta pariskunta juhli Seinäjoella. Pariskunnan molemmat osapuolet jakoivat vuodenvaihtumisen tienoilla Instagramiin saman romantiikkaa tihkuvan kuvan, jossa he suutelevat toisiaan.
Jukka Hildén tunnetaan yhtenä Duudsonit-ryhmän jäsenistä. Hän avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Outin kanssa vuonna 2011, mutta liitto päättyi eroon helmikuussa 2018. Heillä on kaksi lasta.

Gonzales puolestaan ponnahti julkisuuteen vain 15-vuotiaana, kun hänen tanssiryhmänsä voitti America’s Best Dance Crew -ohjelman. Somekaunotar oli mukana Huippujengi-sarjan amerikkalaisessa versiossa Ultimate Expeditionissa, jonka kautta Gonzales ja Hildén ovat mitä ilmeisemmin tutustuneet. Hildén nimittäin toimi ohjelman juontajana.

Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Suomalaiset töllöttivät televisiota lähes 3 tuntia vuorokaudessa – vuoden katsotuinta ohjelmaa seurasi keskimäärin yli 2,4 miljoonaa ihmistä
  Kotimaa
 3. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
  Kotimaa
 4. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
  Kotimaa
 5. Tunti sitten
 6. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
  NBA
 7. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
  Maastohiihto
 8. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
  Kotimaa
 9. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
  Viihde
 10. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
  Tiede
 11. 2 tuntia sitten
 12. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
  Kotimaa
 13. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
  Viihde
 14. Näytä lisää