Viihde

Unelmahäät jatkuu uusin jaksoin! Nämä parit saavat toisensa: häät ehdonalaisessa, kolmiodraamaa kulisseissa, sallittu syrjähyppy...

Julkaistu:

Unelmahäissä sattuu ja tapahtuu tälläkin tuotantokaudella.
Romantiikan ja tosi-tv:n ystäville on tarjolla taas herkkua, kun Unelmahäät palaa ruutuun 28. tammikuuta. Kulttisarjassa seurataan jälleen aitiopaikalta hääjuhlien valmisteluja ja sanotaan tahdon ympäri Suomea. Tällä kaudella on tiedotteen mukaan luvassa muun kolmiodraamaa, salamarakkautta ja ehdonalaista onnea. Lisäksi jännitetään, kun esikoinen uhkaa syntyä ennenaikaisesti juuri ennen häitä.

Aina suuren päivän valmistelu ei suju kuin tanssi. H-hetken lähestyessä pinna on kireällä yhdellä jos toisella. Yhtäällä solvaukset lentelevät ja toisaalla kolaroidaan, mutta lopputulos eli hääjuhla on kuitenkin aina parin onnen täyttymys, heidän itsensä näköinen rakkaustarinan huipennus.Ensimmäisessä jaksossa porvoolaiset Serita, 22, ja Ville, 22, ovat häiden aikaan ehdonalaisella huumausainerikoksesta. Pari vihittiin aiemmin vankilassa, mutta nyt he juhlistavat Porvoon Tuomiokirkossa uutta yhteistä alkua. Pariskunnalle syntyi tytär syksyllä 2016, ja Ville pääsi sairaalaan seuraamaan tyttärensä syntymää. Tavallinen perhearki käynnistyi joulukuussa 2017, kun Seritakin pääsi tuomiostaan koevapauteen.


Toisessa jaksossa Helsingin Lauttasaaressa asuvat Saija-Annica, 30, ja Joonas, 29, viettävät häitään hulppeissa puitteissa Kuopion Tahkolla. Helmikuussa 2016 Joonas bongasi Facebookissa kauniin Saijan ja lähestyi häntä useilla viesteillä, jotka menivät roskapostiin. Lopulta Saija näki yhteydenotot ja vastasi.


Kolmannessa jaksossa tutustutaan Askoon, 41, ja Mariin, 31, joiden lempi humahti ensi näkemällä liekkeihin heidän päädyttyä yhteisen tuttavansa muuttoavuksi. Kun pari oli tapaillut kolme viikkoa, Asko kosi. Reilu vuosi ensitapaamisesta vietetään räväkät hääjuhlat Vihdin Puistolan juhlasalissa. Suuren päivän aatto uhkaa venyä koristeluiden merkeissä myöhään ja hermot alkavat kiristyä. Loppumetreillä ei parin keskinäiseen huumoriin kuuluvia sanoja ja ärräpäitä säästellä.


Neljännessä jaksossa esiintyvien jyväskyläläisten Veeran, 26, ja Miron, 26, alkutaival oli mutkia täynnä. Veera tapaili samaan aikaan sekä Miroa että tämän hyvää kaveria ja kolmiodraama oli valmis. Kun suhde muuttui julkiseksi, mikään ei pidätellyt enää kaksikkoa. Seurustelupäätös tehtiin nopeasti ja kuukauden kuluttua maaliskuussa 2014 Miro muutti Veeran luo asumaan. Yhteinen Adessa-tytär syntyi joulukuussa 2015.


Viidennessä jaksossa kuopiolaiset Verna, 25, ja Tomi, 27, lausuvat toisilleen tahdon kosteissa savolais-australialaisissa häissä. Kaksikko tapasi tammikuussa 2015 kuopiolaisessa yökerhossa. Tomin kaveri oli iskenyt silmänsä Vernan seurueessa juhlivaan naiseen, mutta ei uskaltanut tehdä aloitetta. Pariutumisen puhemieheksi pestattiin lupsakka Tomi. Suora lähestyminen ei Tomiltakaan luonnistunut, joten hän päätti lähestyä pilkun jälkeen naisen sijaan tämän kaveria Vernaa. Paritustehtävä jäi hetkessä taka-alalle.Kuudennessa jaksossa vähän yli kolmikymppiset Crista ja Susanna sanovat toisilleen tahdon luonnon helmassa lähellä Joensuuta. Heinäkuussa 2016 Susanna vietti miehensä kanssa iltaa ravintolassa ja kiinnitti siellä huomionsa Cristaan, johon hän otti myöhemmin yhteyttä Facebookissa. Susanna teki selväksi, että on naimisissa, mutta saa miehensä suostumuksella tavata myös naisia. Crista oudoksui tilannetta, mutta lähti peliin mukaan. Pari alkoi tapailla ja rakastui, mutta syksyn tullen kolmiodraama ajautui umpikujaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mukana ohjelmassa nähdään myös muun muassa häät, jotka meinaavat jäädä pitämättä synnytyksen vuoksi ja hääjuhla, jonka seremoniamestarina toimii näyttelijä Juha Veijonen.

Unelmahäät TV5:lla maanantaisin 28. tammikuuta alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt