Amanda Harkimo ”otti kuppia” ja teki kiusallisen mokan kiekkotähti Eeli Tolvasen pelipaidan kanssa: ”Aamulla vähän mietitytti”

Julkaistu:

Amanda Harkimo paljastaa Instagramissa joutuneensa erikoiseen tilanteeseen ollessaan huutokauppaamassa kiekkotähden paitaa, sillä hän päätyi ”pienessä huppelissa” maksamaan paidasta itse.
Tosi-tv-tähti Amanda Harkimo, 29, jakoi Instagramissa hauskan tarinan Nuorten Leijonien Maailmanmestaruuden kunniaksi.

Jokereiden peleissä ja Suomessa järjestettyjen jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen virallisena DJ:nä toiminut Harkimo kertoo toimineensa erään kerran huutokauppaajana Suomen MM-joukkueessa pelanneen jääkiekkoilija Eeli Tolvasen pelipaidalle.

– Eelin vikat junnukisat ja kultaa tuli toistamiseen! Mun piti olla kerran DJnä Kajaanissa, ja sitten huutokaupata Miro Heiskasen joku paita ja Eeli Tolvasen Game Worn U18-MM 2016 paita nimmarilla, Harkimo kertoo.
Hän paljastaa innostuneensa ottamaan muutaman juoman ennen huutokauppaa. Tämän seurauksena hän alkoikin huutaa itse paitaa, jota hänen oli määrä huutokaupata.

– Otin siinä vähän sitte kuppia innoissani. Ekaa kertaa huutokaupassa ja saa ite olla siinä huutokauppaamassa niitä! Lopputulos oli että itse ostin huppeli-innossa siinä esitellessä/huutaessa/kaupatessa sitten 1300 eurolla Eelin paidan... Harkimo päivittelee.

– Aamulla vähän ”mietitytti”. No, kai rahat meni hyvään tarkoitukseen. Onkohan se epäammattimaista huutokauppaajalta alkaa huutaa ite, hän pohtii huvittuneena.


Harkimo on jääkiekon lisäksi myös kovan luokan koripallofani.

Viimeksi hän kannusti Suomea koripallon EM-kisoissa paikan päällä lähes vuosi sitten syyskuussa, jolloin hän sai otettua sympaattisen yhteiskuvan pitkän ja salskean Suomen koripallomaajoukkueen tähden Lauri Markkasen kanssa.

Tuolloin kuva herätti paljon hilpeyttä, sillä Amanda Harkimo yltää 213 senttimetrin pituista koripallotähteä nipin napin kainaloon.

Harkimo ponnahti julkisuuteen vuonna 2011 Big Brother -tosi-tv-ohjelmasta, jossa hän oli mukana 39 päivää. Sen jälkeen hän on osallistunut tositelevisiosarjoihin Martina ja hengenpelastajat, Paratiisihotelli Ruotsi sekä Viidakon tähtöset, jonka hän voitti kolmannella kaudella.

Hän esiintyi myös Hottikset-sarjan toisella tuotantokaudella syksyllä 2016. Lisäksi Harkimo piipahti Temptation Island Suomi -ohjelmassa keväällä 2018 yhtenä sinkkunaisista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt