Kuva julki: Jasper Pääkkönen juhli rakkaansa kanssa Golden Globe -jatkoilla – Alexandran lumoava iltapuku suomalaista käsityötä!

rac

Julkaistu:

Alexandra Escat saapui sittenkin juhlimaan avopuolisonsa kanssa.
Los Angelesissa, Kaliforniassa jaettiin sunnuntain ja maanantain välisenä aamuyönä elokuva-alan arvostetut Golden Globe -palkinnot.

Suomalaisia gaalassa kiinnosti erityisesti Spike Leen ohjaaman Blackkklansman-elokuvan menestys, sillä suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösellä oli elokuvassa rooli. Blackkklansman oli Golden Globeissa ehdolla neljässä kategoriassa, muttei voittanut yhtään palkintoa.

Pääkkönen saapui itse gaalatilaisuuteen ilman seuralaista. Kuitenkin jatkoilla hänet kuvattiin espanjalais-filippiiniläis avopuolisonsa Alexandra Escatin kanssa. Muodin ja markkinoinnin parissa työskentelevä Escat oli pukeutunut sinivihreään, spagettiolkaimiseen luomukseen, jonka laahuksessa oli myös punaisen sävyjä.


Hálo-merkin Instagram-sivuilta selviää, että Escatin iltapuku on suomalaismerkin käsialaa. Kuvatekstissä kerrotaan, että iltapuku tehtiin varta vasten muotivaikuttajaa varten. Hálo on Lapissa syntynyt, nykyään Helsingissä vaikuttava muotimerkki. Sen perustivat Marta Valtovirta ja Jukka Puljujärvi vuonna 2017.

Escat julkaisi myös itse otoksen hänestä ja Pääkkösestä Instagramin tarinoissaan.

Suomalaisille Escat tuli tunnetuksi viimeistään joulukuussa, kun hän saapui Pääkkösen seuralaisena Linnan juhliin. Pari oli yksi illan seuratuimmista.

Perinteisesti Golden Globe -ehdokkuudet ovat povanneet ehdokkuutta myös Oscar-gaalassa. Oscar-gaala järjestetään tänä vuonna 24. helmikuuta.

Ylen toimittaja Kirpi Uimonen oli mukana Golden Globe -gaalan järjestämisessä. Hän edusti Suomen yleisradioyhtiötä myös toimittajana gaalassa.

Jasper Pääkkönen kertoi gaalan kulissien takana Uimosen haastattelussa siitä, miten hänen näkymänsä ovat parantuneet huimasti Hollywoodin ihmeellisessä maailmassa Blackkklansman-roolin ansiosta.

– Totta kai tuon kokoluokan elokuva, joka saa valtavan määrän huomiota, avaa ovia. Olen jo saanut työtarjouksia, joista olen jo kieltäytynyt, Pääkkönen sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt