Chloe, 23, tapasi unelmiensa miehen yökerhossa, mutta törmäsi pian piinalliseen ongelmaan: yksi nettisivu sai romanssin roihahtamaan

Julkaistu:

Brittiläinen Chloe ja italialainen Daniele rakastuivat ensisilmäyksellä, mutta eivät aluksi ymmärtäneet sanaakaan toistensa puheesta. Onneksi nykyteknologia riensi apuun.
Brittiläinen Chloe Smith, 23, oli viettämässä muutama vuosi sitten unelmiensa lomaa Ibizalla ystäviensä kanssa. Ystäväporukka lähti yökerhoon juhlimaan, eikä kukaan arvannut, että Chloen elämä tulisi muuttumaan kertaheitolla tuona iltana.

Samaiselle klubille saapui nimittäin tuona iltana bilettämään myös italialainen Daniele Marisco, 25. Parin katseet kohtasivat teknomusiikin pauhaessa, ja he rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä. Ensiaskeleet tutustumisessa eivät kuitenkaan olleet helppoja vaan suorastaan piinallisia, sillä parilla ei ollut lainkaan yhteistä kieltä. Marisco ei puhunut sanaakaan englantia, eikä Chloellakaan sattunut olemaan italiankielen tuntemusta.

– Danielessa oli jotain jännittävää. Emme ymmärtäneet toisiamme, mutta meillä vain klikkasi, Chloe kertoo brittilehti Daily Mailille antamassaan haastattelussa.


Onneksi nykyaikana keinoja on monia. Toisistaan lumoutuneet Chloe ja Daniele keksivät käyttää Google Translatea. Googlen maksuton palvelu kääntää sanoja ja yksinkertaisia lauseita kielestä toiseen.

– Hän puhui ja nauroi paljon, mutta en ymmärtänyt mitään. Ymmärsin vain, että hän oli erityinen, Daniele herkistyy.

– Tiesin pitäväni hänestä, ja tiesin, että hän oppii kielen jonain päivänä. Joskus tällaisia asioita täytyy tehdä rakkauden eteen, Chloekin toteaa.

Chloella ei ollut aikaisemmin ollut ulkomailla asuvaa poikaystävää, mutta rakkauden huuma vei hänet heti mennessään.

– Tunsin häneen niin kovaa vetoa, että tein aloitteen ja pyysin hänen numeroaan, Chloe paljastaa.

Parin kohdattua Ibizalla he viettivät mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Viikko tapaamisen jälkeen Chloe lähti Danielen mukaan Barcelonaan.


– Joidenkin mielestä olin hullu, kun lähdin Barcelonaan hänen kanssaan tunnettuani hänet vian viikon, mutta tiesin, että se olisi elämäni paras päätös, Chloe kertoo.

Chloen ystävät olivat varmoja, että kyseessä olisi vain lomaromanssi. Pari kuitenkin päätyi kiertämään yhdessä maailmaa kuuden kuukauden ajan.

– Näimme varmaan enemmän kaupunkeja kuin useimmat parit näkevät vuosien aikana. Hän on spontaani, ja sitä minä rakastan hänessä, Chloe kertoo.

Seuraava suuri askel oli Chloen muutto Danielen ja hänen perheensä luokse. Napolissa asuvan Danielen perhe otti Chloen avosylin vastaan.

– Unelmistani tuli silloin totta. Napoli on yksi Euroopan kauneimpia kaupunkeja, Chloe hehkuttaa.


Kuukaudet ja vuodet kuluivat, ja mitä enemmän pari vietti aikaa yhdessä, sitä vähemmän he tarvitsivat Google Translaten apua.

Molemmat ovat opetelleet puhumaan toistensa äidinkieliä arjen askareiden keskellä. Nyt Chloelta taittuu jo hieman italiaa, ja Daniele osaa kommunikoida englanniksi.

– Harvassa ovat ne sanat, joita Daniele ei nykyään ymmärtäisi englanniksi, Chloe kertoo.

– Halusimme olla yhdessä siitä hetkestä lähtien, kun tapasimme. Siksi tämä on toiminut. Hän auttoi minua oppimaan englantia, ja minä autoin häntä kokkaamaan italialaista ruokaa, Daniele nauraa.

Nyt pari asustelee onnellisina Lontoon Sreathamissa. Chloe tienaa elantonsa meikkitaiteilijana, kun taas Daniele työskentelee baarimikkona italialaisessa ravintolassa.

– Olemme todistaneet epäilijöille, että meidät on tarkoitettu toisillemme. Chloe on sielunkumppanini, Daniele sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt