”P*skin rakkauskirje ikinä” – Minttu Kaulanen ei pysty peittelemään pettymystään, kun hän näkee miehensä hääpäiväyllätyksen - Viihde - Ilta-Sanomat

”P*skin rakkauskirje ikinä” – Minttu Kaulanen ei pysty peittelemään pettymystään, kun hän näkee miehensä hääpäiväyllätyksen

Sampo Kaulasen hääpäiväyllätys ei voisi mennä pahemmin mönkään.

8.1.2019 7:04

Tiistaina alkavassa Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -tv-sarjan toisella kaudella nähdään, kuinka kyläkauppiaspariskunta Sampo ja Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen viettävät kuusivuotishääpäiväänsä Norjan Tromssassa.

Discoveryn esittämässä sarjassa selviää, että Sampolta on hääpäivälahjan hankkiminen jäänyt pahasti viime tinkaan. Korjatakseen tilanteen mies päättää rustata vaimolleen vanhanajan rakkauskirjeen sokerihääpäivän hengessä. Valitettavasti lopputulos ei voisi Minttu-vaimon mielestä olla enempää epäonnistunut.

Kesken ostosreissun Sampo kehottaa Minttua vilkaisemaan takkinsa rintataskuun, josta kirje löytyy. Minttu on epäluuloinen jo heti alkuvaiheessa.

– Mikä? Täällä on jokin kuitti. Minttu ihmettelee ennen kuin alkaa lukea kirjettä ääneen kummastuneen näköisenä.

”Hei sokeri,

kun me tavattiin, sinua oli vähemmän kuin mitä sua on nyt. Rakkautesi määrä on kasvanut kuin myös muotosi” Minttu lukee ja jää katsomaan Sampoa pitkään ilmeellä, jolla hän näyttää kysyvän, onko mies todella tosissaan kirjeensä kanssa.

Lopulta pitkän tauon pidettyään Minttu lukee kirjeen loppuun:

”Rakastan sua sokeri, niin kuin sinäkin rakastat sokeria, Minttu lopettaa kirjeen lukemisen ja katsoo Sampoa pitkään.

Myöhemmin Sampo kommentoi kirjeen sisältöä kameralle.

– Hän jotenkin vaikutti siltä, että hän silmin nähden liikuttui tästä kirjeestä, Sampo sanoo kameralle kasvot peruslukemilla.

Myös Mintulla on sanottavansa miehensä rakkaudentunnustuksesta.

– Paskin rakkauskirje ikinä, jos se oli edes rakkauskirje. Se oli enemmän sellainen referenssikirje painonvartijoille, Minttu toteaa tympääntyneenä.

 

Minttu teki elämäntapamuutoksen

Aiemmin syksyllä tv-katsojat pääsivät seuraamaan, kuinka Minttu teki suuren elämäntapamuutoksen Ava-kanavan Olet mitä syöt -ohjelmassa. Pippa Laukan avulla Minttu muutti syömisiään. Ohjelmassa selvisi muun muassa, että ruuhkavuosien aikana Mintulle oli kertynyt painoa parikymmentä kiloa.

Hänen salarakkaansa on juusto. Lounaaksi voisi kelvata pelkkä suklaa. Hänen painostaan yli 36 prosenttia oli rasvaa. Myös Sampo Kaulanen kommentoi vaimonsa syömisiä ohjelmassa:

– Yleensä, jos se on iloinen, se syöpi aika paljon karkkia ja kaikkea herkkua, juustoa, viiniä, kaikkea hyvää. Sitten jos hän on surullinen, niin silloinkin menee tämä sama setti.

Myös Sampo on hiljattain karistanut kiloja:

Lapin Sampo ja kauppiaan rouva Dplay+:ssa tiistaisin kaksi jaksoa kerrallaan 8.1. alkaen. Avausjakso ilmaiseksi Dplayssa.

Minttu ja Sampo Kaulanen kuvattuna Swingers-elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingissä marraskuussa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?