Jim Carrey eli vuosia erakkona ja kävi läpi ”todellisen helvetin” – sitten hän rakastui vastanäyttelijäänsä ja palasi julkisuuteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Jim Carrey eli vuosia erakkona ja kävi läpi ”todellisen helvetin” – sitten hän rakastui vastanäyttelijäänsä ja palasi julkisuuteen

Julkaistu: 7.1.2019 22:08

Näyttelijä Jim Carrey saapui Golden Globe -gaalan punaiselle matolle näyttelijäkollega Ginger Gonzagan käsipuolessa.

Rakastettu näyttelijä Jim Carrey, 56 vuotta, astui viikonloppuna Golden Globe -gaalan punaiselle matolle räiskyvien salamavalojen eteen uuden rakkaansa kanssa. Hänen käsipuolessaan nähtiin näyttelijäkollega Ginger Gonzaga, 34 vuotta.

Carreyn tiedottaja vahvistaa muun muassa People-lehdelle, että Gonzaga on Carreyn seurustelukumppani, ei pelkkä kollega.

Carreyn ja Gonzagan suhde alkoi ammattimaisena, sillä he näyttelevät molemmat hiljattain ilmestyneessä Kidding-tv-draamassa.

Näyttelijät vahvistivat Golden Globe -gaalan yhteydessä parisuhteensa medialle.

Kansainväliset lehdet kiinnittivät oitis huomionsa Carreyn muuttuneeseen olemukseen. Vielä viime vuonna hänet ikuistettiin kuviin, joissa edusti huolittelemattomalla parralla ja pitkillä hiuksilla varustautunut mies.

Jim Carrey kuvattuna lokakuussa vuonna 2016.

Mirror-lehti toteaa jutussaan, että Carrey on käynyt viime vuosina läpi ”todellisen helvetin”. Se ei ole kaukana totuudesta.

Näyttelijän entisen tyttöystävän Cathriona Whiten perhe syytti Carreyta oikeudessa Whiten kuolemasta väärin perustein. Perhe väitti, että Carrey olisi tilannut salanimellä Whitelle huumeita ja lääkkeitä. Oikeus totesi Carreyn syyttömäksi kuolemaan.

White teki itsemurhan syyskuussa 2015. Hänen tabletiltaan löytyi kuoleman jälkeen viesti, jossa hän sanoi Carreyn pilanneen hänen elämänsä.

Kuva vuodelta 1994. Jim Carrey takoi jo 90-luvulla suunnatonta tiliä rooleillaan.

Carrey on tahkonut urallaan valtavat summat rahaa katsojien rakastamilla komediarooleilla. Hän on kertonut jo vuosia sitten ensimmäistä kertaa sairastavansa masennusta ja että on murskaavaa, miten ihmiset odottavat hänen olevan oikeassa elämässä sama ihminen kuin elokuvissa.

Whiten kuoleman jälkeen Carrey eli muutama vuotta erakkona kaukana parrasvaloista. Hän asuu Los Angelesin kalleimmalla alueella Brentwoodissa valtavassa kartanossa. Viime vuosina päivät ovat kuluneet yksinään maalaillen ja kirjoja lukien.

Jim Carrey ja Ginger Gonzaga vaikuttivat rakastuneilta Golden Globe -juhlien virallisilla jatkoilla Beverly Hilton -hotellilla.

Kidding-sarja on Carreyn näyttävä paluu parrasvaloihin. Sarja on ollut myös arvostelumenestys.

Näyttelijä esittää draamakomediassa suosittua lastenohjelmien juontajaa, joka taistelee kulissien takana kaikessa hiljaisuudessa omaa vaikeaa elämäntilannettaan vastaan. Tv:ssä Carreyn esittämän hahmon on oltava pirteä Mr. Pickles, mutta todellisuudessa hän on ahdistunut perheenisä, joka menetti juuri lapsensa auto-onnettomuudessa.

Carrey rakastui sarjan kulisseissa näyttelijä Ginger Gonzagaan, joka esittää Kidding-sarjassa hänen lyhytaikaista tyttöystäväänsä Viviania. Pari edusti Golden Globe -gaalassa yhdessä leveästi hymyillen ja toisiaan halaillen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?