Viihde

Jim Carrey eli vuosia erakkona ja kävi läpi ”todellisen helvetin” – sitten hän rakastui vastanäyttelijäänsä ja palasi julkisuuteen

Julkaistu:

elämänmuutos
Näyttelijä Jim Carrey saapui Golden Globe -gaalan punaiselle matolle näyttelijäkollega Ginger Gonzagan käsipuolessa.
Rakastettu näyttelijä Jim Carrey, 56 vuotta, astui viikonloppuna Golden Globe -gaalan punaiselle matolle räiskyvien salamavalojen eteen uuden rakkaansa kanssa. Hänen käsipuolessaan nähtiin näyttelijäkollega Ginger Gonzaga, 34 vuotta.

Carreyn tiedottaja vahvistaa muun muassa People-lehdelle, että Gonzaga on Carreyn seurustelukumppani, ei pelkkä kollega.

Carreyn ja Gonzagan suhde alkoi ammattimaisena, sillä he näyttelevät molemmat hiljattain ilmestyneessä Kidding-tv-draamassa.


Kansainväliset lehdet kiinnittivät oitis huomionsa Carreyn muuttuneeseen olemukseen. Vielä viime vuonna hänet ikuistettiin kuviin, joissa edusti huolittelemattomalla parralla ja pitkillä hiuksilla varustautunut mies.


Mirror-lehti toteaa jutussaan, että Carrey on käynyt viime vuosina läpi ”todellisen helvetin”. Se ei ole kaukana totuudesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näyttelijän entisen tyttöystävän Cathriona Whiten perhe syytti Carreyta oikeudessa Whiten kuolemasta väärin perustein. Perhe väitti, että Carrey olisi tilannut salanimellä Whitelle huumeita ja lääkkeitä. Oikeus totesi Carreyn syyttömäksi kuolemaan.

White teki itsemurhan syyskuussa 2015. Hänen tabletiltaan löytyi kuoleman jälkeen viesti, jossa hän sanoi Carreyn pilanneen hänen elämänsä.


Carrey on tahkonut urallaan valtavat summat rahaa katsojien rakastamilla komediarooleilla. Hän on kertonut jo vuosia sitten ensimmäistä kertaa sairastavansa masennusta ja että on murskaavaa, miten ihmiset odottavat hänen olevan oikeassa elämässä sama ihminen kuin elokuvissa.

Whiten kuoleman jälkeen Carrey eli muutama vuotta erakkona kaukana parrasvaloista. Hän asuu Los Angelesin kalleimmalla alueella Brentwoodissa valtavassa kartanossa. Viime vuosina päivät ovat kuluneet yksinään maalaillen ja kirjoja lukien.

Kidding-sarja on Carreyn näyttävä paluu parrasvaloihin. Sarja on ollut myös arvostelumenestys.

Näyttelijä esittää draamakomediassa suosittua lastenohjelmien juontajaa, joka taistelee kulissien takana kaikessa hiljaisuudessa omaa vaikeaa elämäntilannettaan vastaan. Tv:ssä Carreyn esittämän hahmon on oltava pirteä Mr. Pickles, mutta todellisuudessa hän on ahdistunut perheenisä, joka menetti juuri lapsensa auto-onnettomuudessa.

Carrey rakastui sarjan kulisseissa näyttelijä Ginger Gonzagaan, joka esittää Kidding-sarjassa hänen lyhytaikaista tyttöystäväänsä Viviania. Pari edusti Golden Globe -gaalassa yhdessä leveästi hymyillen ja toisiaan halaillen.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Suomalaiset töllöttivät televisiota lähes 3 tuntia vuorokaudessa – vuoden katsotuinta ohjelmaa seurasi keskimäärin yli 2,4 miljoonaa ihmistä
   Kotimaa
  3. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
   Kotimaa
  4. Tunti sitten
  5. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
   Kotimaa
  6. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
   NBA
  7. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
   Maastohiihto
  8. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
   Kotimaa
  9. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
   Viihde
  10. 2 tuntia sitten
  11. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
   Tiede
  12. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
   Kotimaa
  13. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
   Viihde
  14. Näytä lisää