2000-luvun alun huippumalli löydettiin kuolleena kotoaan – julkaisi päiviä aiemmin mystisiä Instagram-päivityksiä

Julkaistu:

suru-uutinen
Sydneyn poliisi antoi ymmärtää, että huippumalli ja tv-persoona Annalise Braakensiekin kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.
Australialainen malli, tv-juontaja ja näyttelijä Annalise Braakensiek löydettiin Sydneyn-kodistaan kuolleena viime sunnuntaina. Braakensiek oli kuollessaan 46-vuotias.

Paikallisen The Guardian -lehden mukaan poliisi löysi ruumiin sen jälkeen, kun Braakensiekin hyvinvoinnista oli herännyt epäilys. Poliisin tiedottajan mukaan ”olosuhteet eivät olleet epäilyttävät”.

Tv-persoonan kuolinsyy selviää, kunhan kuolinsyytutkimus valmistuu.

Braakensiek toimi lähettiläänä R U OK? -projektissa, jossa kampanjoidaan paremman mielenterveysavun puolesta. Hän kertoi julkisuudessa avoimesti myös omasta masennuksestaan. Kaksi Braakensiekin läheistä ystävää teki itsemurhan.

Vaalea kaunotar oli vain 16-vuotias, kun muotialan moguli bongasi hänet kuuluisalta Bondi Beach -uimarannalta Sydneystä. Sen jälkeen hän ampaisi kauneusbisneksen huipulle esiintyen isojen muotilehtien kansikuvissa ja mainoksissa. Hän teki töitä muun muassa Toyotalle, Nivealle, alusvaatemerkki La Perlalle, Leelle ja Levi’sille.
Yllä olevissa Instagram-kuvissa Annalise Braakensiek poseeraa vanhoissa uimapukukuvissa Maxim-lehdessä ja Max-lehdessä.

Vuosina 2000–2007 Braakensiek näytteli SBS:n tuottamassa Pizza-komediasarjassa.

Menestyksellä oli varjopuolensa. Braakensiek kertoi vaikeuksistaan mielenterveytensä kanssa haastatteluissa ja Instagram-julkaisuissaan.

Mallikaunotar erosi huhtikuussa miehensä Danny Goldbergin kanssa 16 yhteisen vuoden jälkeen. Sen jälkeen hän kirjoitti tihenevään tahtiin elämäntilanteestaan sosiaalisessa mediassa.
Joulukuussa hän julkaisi suositussa kuvapalvelussa erikoisen sarjan päivityksiä, joissa yritti kertoa ajatuksiaan.

– Kaikki tuntuu olevan ylösalaisin tällä hetkellä. Haasteet elämässäni ovat olleet tummasävyisiä, vaikeita, vaativia ja jopa pelottavia viime aikoina. Mutta tänään on uusi päivä! Hän kirjoitti mystisesti.

Viimeiset päivityksensä hän teki Instagramiin joulun välipäivinä. Niissä hän ilakoi uimarannalla samaisella Bondin uimarannalla yhdessä siskonsa kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt