Viihde

Janne Katajan ja Ulla-vaimon lähes kymmenen vuoden liitto lopullisesti ohi

Julkaistu:

ero
Pari haki avioeroprosessin toista vaihetta yhdessä.
Juontaja-näyttelijä Janne Kataja, 38, on eronnut Ulla-vaimonsa kanssa.

Kataja ehti olla naimisissa Ulla-vaimonsa kanssa liki kymmenen vuotta. Pariskunnalla on kaksi alakouluikäistä tytärtä.

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että pari haki yhdessä avioeron toista vaihetta 22.11.2018. Heidät on tuomittu avioeroon.
Huhtikuussa Kataja julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa kertoi parin eronneen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olemme hyvässä yhteishengessä ja ystävyydessä todenneet vaimoni kanssa, että meidän ihmissuhteemme toimii parhaiten kun emme jaa jokapäiväistä arkeamme. Olemme päättäneet erota ja jatkaa hyvinä ystävinä, sekä tasavertaisina lastemme kasvattajina tätä meidän perhe-elämäämme, Kataja kertoi.


Pari oli jo tuolloin elänyt erillään.

– Jo tovin perheemme on elänyt kahden onnellisen kodin taktiikalla. Väärinkäsitysten välttämiseksi ja huhupuheiden katkaisemiseksi päätimme yhdessä kertoa tästä yksityiselämämme ratkaisusta.

Parin liiton varrelle mahtuu niin ylä- kuin alamäkiäkin. Vuonna 2011 parin talosta löytyi hometta ja rankka rupeama rasitti tuolloin myös parisuhdetta. Katajat jättivät avioerohakemuksen vuonna 2012, mutta liitto jatkui tuolloin, sillä he saivat ongelmansa selvitettyä.


Marraskuussa Kataja kertoi IS:lle oppineensa reilun puolen vuoden sinkkuaikana paljon sekä itsestään että ihmissuhteista ylipäänsä.

– Kyllä siinä jo eroprosessin aikana syyt ja haasteet löytyivät helpoiten peiliin katsomalla, Kataja pohti.

– Puolisona minussa on omat haasteeni. Työni on niin kokonaisvaltaista, että se voi olla todella uuvuttava piirre toiselle. Olen intohimoammatissani ja töissä vähän kuin koko ajan. Vapaa-ajallanikin kehittelen ja suunnittelen kaikenlaisia työideoita. Inspiroidun työstäni niin paljon, että se on minulle elämäntapa, hän jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt