Viihde

Mikä kuva! Suomalaisnäyttelijät juhlivat yhdessä Golden Globe -gaalassa – yksi kaunottarista varasti kaikkien huomion: ”Kuin Hollywood-tähti”

Julkaistu:

Golden Globe
Laura Birn, Jasper Pääkkönen ja Samuli Vauramo juhlivat yhdessä Hollywoodin ykkösnäyttelijöiden kanssa Golden Globe -gaalan punaisella matolla.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetty Golden Globe -gaala veti paikalle jälleen Hollywoodin tunnetuimmat tähdet, mutta paikan päällä The Beverly Hilton -hotellissa juhlivat myös suomalaiset tähtinäyttelijät.

Yhdysvalloissa uraa luovat näyttelijät Jasper Pääkkönen, Laura Birn, Samuli Vauramo sekä ohjaaja Zaida Bergroth poseerasivat yhdessä punaisella matolla yhdessä Golden Globe -gaalan järjestelytoimikuntaan kuuluvan suomalaistoimittajan Kirpi Uimosen kanssa, joka oli kutsunut suomalaiset mukaan gaalaan.

– Kutsuin tänä vuonna vieraakseni suomalaisia elokuvantekijöitä, ja erityisesti juuri heidät, koska uskon, että heillä kaikilla on mahdollisuuksia täällä Hollywoodissa. Halusin tukea heidän uraansa, Kirpi kertoo tuoreeltaan Los Angelesista.

Samuli ja Jasper istuivat keskenään samassa pöydässä, Laura ja Zaida toisessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Upeaan kultaiseen iltapukuun pukeutunut Laura herätti juhlissa erityistä huomiota.

– Laura huomioitiin kaikkialla, koska hän oli aivan kuin Hollywood-tähti, Kirpi kertoo.


Kirpi kuuluu gaalan istumajärjestystiimiin, mutta on mukana myös ”Winners walkilla” eli vie Golden Globe -voittajia lavalta HFPA:n pressihuoneeseen.

Hänelle parhaimmat muistot jäivät siitä, kun hän törmäsi Queen-yhtyeen jäseniin.

– Olin gaalan aikaan näissä takahuonehommissa, ja itselleni jäi tällä kertaa mieleen se, kun pelastin Brian Mayn harhailemasta käytävillä sekä se, kun hain Roger Taylorin vaimon ballroomista, kun Roger kyseli hänen peräänsä pressihuoneessa. He olivat tosi onnellisia, kun näkivät toisensa kaiken hälinän keskellä, Kirpi valottaa työtään.

– Lisäksi mieleen jäi Rami Malekin poskipusu, Kirpi naurahtaa.


Malek esittää Queen-yhtyeen edesmennyttä solistia Freddie Mercurya elokuvassa Bohemian Rhapsody, josta hänet palkittiin eilen parhaan miespääosan Golden Globella.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Suomalaiset töllöttivät televisiota lähes 3 tuntia vuorokaudessa – vuoden katsotuinta ohjelmaa seurasi keskimäärin yli 2,4 miljoonaa ihmistä
   Kotimaa
  3. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
   Kotimaa
  4. Tunti sitten
  5. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
   Kotimaa
  6. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
   NBA
  7. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
   Maastohiihto
  8. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
   Kotimaa
  9. 2 tuntia sitten
  10. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
   Viihde
  11. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
   Tiede
  12. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
   Kotimaa
  13. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
   Viihde
  14. Näytä lisää