Viihde

Saara Aalto liukui jäälle Britannian Dancing on Ice -kisassa – näin säihkyvää show’ta kommentoitiin: ”Koska Saara on syntynyt Suomessa...”

Julkaistu:

dancing on ice
Saara Aalto ja hänen luisteluparinsa Hamish Gaman kisasivat Britanniain Dacing on Ice -sarjassa Lady Gagan hittibiisin tahtiin.
Sunnuntai-iltana Britanniassa esitettiin suositun tosi-tv-ohjelman Dancing on Ice -ohjelman avausjakso. Kisassa nähdään myös suomalaislaulaja Saara Aalto, joka kisaa yhdessä ammattiluistelija Hamish Gamanin kanssa yhteensä 11 muuta paria vastaan. Pari on harjoitellut rankasti jo kuukausia.

Aalto ja Gaman liisivät jäälle ohjelman kolmantena parina. Ennen esitystään Aalto hehkutti ohjelmassa nähdyllä punaisella matolla kuvatulla videopätkällä jäätanssikisan olevan ”jokaisen tytön unelma.”

– Tämä on jokaisen tytön unelma, Aalto hehkutti avausjaksossa punaisella matolla kuvatulla videolla.

Aalto ja Gaman esittivät menevän ohjelmanumeronsa Lady Gagan hittibiisin Born This Wayn tahtiin. Värikkäässä ja vauhdikkaassa esityksessä nähtiin muun muassa useita nostoja. Esityksen loppupuolella Gaman muun muassa nosti Aallon olkapäälleen. Aalto on kertonut etukäteen etenkin nostojen pelottavan häntä.
 • Ote Aallon esityksestä:
– Koska Saara on syntynyt Suomessa, hän tuntee aina olonsa aina mukavaksi jäällä. On toki eri asia tanssia jäällä kuin luistella sillä, ohjelman juontaja totesi ennen pisteiden jakoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aalto sai avausjaksossa ohjelman neljältä tuomarilta yhteensä 20,5 pistettä. Näin tuomarit jakoivat pisteitä: 4,5, 5,5, 5 ja 5,5. Korkeimmat mahdolliset ohjelmassa saatava pistemäärä on 40 pistettä.

– Olin huolissani monesta asiasta, mutta se meni todella hyvin, Aalto sanoi esityksensä jälkeen.

Tuomarit kiittelivät arvioissaan Aallon taitoja, mutta arvostelivat esityksen koreografian olevan tylsä ja rajoittaneen Aaltoa näyttämästä täyttä potentiaaliaan. Muun muassa näin tuomarit kommentoivat esitystä:

– Sinulla oli mahtava vauhti. Haluaisin siistiä esitystä vähän. Nyt on kyseessä viikko yksi, joten rimasi on todella korkealla.

– Annat aina itsestäsi sataprosenttia. Toivon, että kiinnität jatkossa huomiota käsiisi.

– Kun näin sinut ensimmäisen kerran harjoituksissa, luistelit takaperin ja loistit. Nyt koreografia sitoi mielestäni sinua.

– Esitys alkoi lupaavasti ja ajattelin että tämänhän on hienoa. Sitten koreografia tylsensi sitä. Älä ole peloissasi koittaa uusia asioita.

Avausjaksossa pareista kisasi kuusi ja kuusi nähdään vasta myöhemmin ensi viikolla nähtävässä jaksossa.


Dancing on Ice -ohjelman avausjaksossa nähdään kuuden parin esiintymisnumero. Ensi viikolla nähtävässä jaksossa nähdään kuuden muun parin esiintymisnumero. Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa aletaan esittää myös Suomen tv:ssä Jim-kanavalla 13.tammikuuta. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Dancing on Ice, 1. viikko

1. James Jordan 30,5 p.

2. Jane Danson 20,5

2. Saara Aalto 20,5

4. Gemma Collins 16

5. Didi Conn 14,5

6. Mark Little 13,5

Toinen ryhmä esiintyy ensi viikolla. Aalto ei ole putoamisuhan alla.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
   Kotimaa
  3. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
   Kotimaa
  4. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
   NBA
  5. Tunti sitten
  6. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
   Maastohiihto
  7. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
   Kotimaa
  8. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
   Viihde
  9. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
   Tiede
  10. 2 tuntia sitten
  11. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
   Kotimaa
  12. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
   Viihde
  13. Theresa May toisteli tuttuja asioita puheessaan – labour-johtaja turhautui: ”Tilanne muistuttaa päivää murmelina”
   Ulkomaat
  14. Näytä lisää