Viihde

Tom Jones toteaa olevansa osittain syyllinen vaimonsa äkilliseen kuolemaan – ”Mietin vain, mitä olisin voinut tehdä”

Julkaistu:

suru
Laulajalegenda kertoo haastattelussa potevansa suurta syyllisyyttä Linda-vaimonsa kuolemasta. Musiikki ja terapia ovat auttaneet Jonesia suuressa surutyössä.
Laulajalegenda Tom Jones, 78, on puhunut brittilehti Daily Mailin mukaan syyllisyydestä, jota potee vaimonsa kuolemasta. Jones jäi leskeksi huhtikuussa 2016, kun hänen vaimonsa Melinda Rose Woodward kuoli yllättäen keuhkosyöpään. Jones ja tuttavallisemmin Lindana tunnettu Melinda olivat naimisissa 59 vuotta. Tom Jonesin Facebook-sivuilla kuvailtiin Lindan kuolleen lyhyen, mutta ärhäkän syöpätaistelun jälkeen.

Nyt Jonesin kerrotaan katuvan sitä, ettei hän tajunnut passittaa vaimoaan lääkäriin aiemmin. Jones on pohtinut, että aiempi lääkärikäynti olisi voinut pelastaa hänen vaimonsa hengen.

Laulajan väitetään sanoneen, että hän on ”osittain syyllinen” vaimonsa kuolemaan, sillä mikäli hän olisi toiminut aiemmin, lääkärit olisivat saattaneet voida pelastaa Lindan, kun sairaus ei ollut edennyt vielä niin pitkälle.

Tom Jones kertoo, että ajatukset vaimon pelastamisesta saavat vallan etenkin silloin, kun hän laulaa hänen ja vaimonsa lempikappaletta, joka on Bob Dylanin kappale What Good Am I. Kappaleen sanoitukset ovat saaneet Jonesin pohtimaan sitä, kuinka hän olisi voinut pelastaa vaimonsa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Laulu kertoo henkilöstä, joka kääntää selkänsä. Henkilöstä, joka ei näe, mitä todella tapahtuu. Laulu alkoi merkitä minulle enemmän. Mietin vain: ”Miksi en voinut estää tätä?”, Jonesin kerrotaan sanoneen.

– Luin lyriikoita ja mietin: Voi hyvä luoja, olenko minä osasyyllinen? Olisiko minun pitänyt tajuta tämä aiemmin? Mietin vain, mitä olisin voinut tehdä.


Jones toteaa haastattelussa myös, ettei varmaan olisi voinut todellisuudessa tehdä enempää vaimonsa voinnin eteen, sillä kun pariskunta sai tietää syövästä, oli jo liian myöhäistä.

– Mutta sitten alan ajatella, mitä jos olisin pakottanut hänet lääkäriin? Koska hän ei mennyt lääkäriin. Ehkä minun olisi pitänyt pakottaa hänet lääkäriin.

Tom Jones kertoo, että Bob Dylanin laulun laulaminen ja terapia ovat auttaneet häntä käsittelemään suurta surua, jota hän on kokenut vaimonsa kuoleman vuoksi.

– Laulaminen on auttanut minua. Aika parantaa myös.

Jones kertoo haastattelussa, että mitä vanhemmaksi hän on tullut, sitä enemmän hän on menettänyt läheisiä ystäviään. Hän pitää rakkaidensa menettämistä vanhenemisen huonoimpana puolena. Tom Jones muutti Britanniaan viime vuonna, sillä hän koki liian raskaaksi asumisen hänen ja Lindan Los Angelesin kodissa. Brittilehden mukaan Tom Jones ei usko enää koskaan löytävänsä rinnalleen uutta kumppania.


Jatkuvia irtosuhteita avioliiton aikana

Tom Jones ja Melinda Woodward tutustuivat toisiinsa jo lapsina, ja yhdessä he olivat 12-vuotiaasta asti. Naimisissa pariskunta ehti olla 59 vuotta.

Ilta-Sanomat on aiemmin kertonut pariskunnan suhteen kiemuroista. On yleistä tietoa, että avioliiton aikana Tom Jones petti vaimoaan lukuisia kertoja, laulu-uransa huipulla hän kertoo maanneensa vuosittain noin 250 faninsa kanssa. Rakastajattarien riveissä on ollut myös julkisuuden henkilöitä.

Rakastajattarista huolimatta Jones on ylistänyt Lindan olevan elämänsä rakkaus.

– Hän oli tärkein asia elämässäni, Jones on aiemmin sanonut Daily Mailin haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt