Viihde

Ex-tangoprinsessa pelastui viime hetkellä auton räjähdysmäisestä palosta – kyynelehti järkyttyneenä tien varressa: ”En voi tajuta, mitä ihmiset ajattelevat”

Julkaistu:

onnettomuus
Entisen tangoprinsessan pelastuminen oli vain sekunneista kiinni.
Ex-tangoprinsessa Susanna Hanhineva (o.s. Gärdström) oli lauantaiaamuna matkalla työpaikalleen yhdessä miehensä Markun kanssa, kun ajomatka keskeytyi pelottavalla tavalla.

Herkän hajuaistin omaava Hanhineva huomasi yllättäen palaneen muovin hajun. Sen jälkeen tapahtumat etenivät hyvin nopeasti.

– Seuraavaksi lieskat alkoivat lentää. Liekit tulivat jalkatilaamme, Hanhineva kertaa kuumia paikkoja.

Pariskunta nousi kiireellä pois auton kyydistä – nopeasti alkanutta paloa oli mahdoton hillitä. Auto paloi räjähdysmäisesti vain muutamassa minuutissa maan tasalle Kehä ykkösen varrelle, Säterinportin liittymän kohdalle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mieheni yritti sammuttaa paloa käsin epäonnistuneesti. Sitten hän lähti vielä hakemaan puhelinta autosta. Muuta sieltä ei ehditty pelastaakaan.

– Kyllä minä siinä itkeä tirautin, kun tajusin lopullisuuden tunteen ja sen, että en voinut tehdä mitään. Parin tunnin päästä tajusin sen, että tässä olisi voinut käydä todella huonosti, Hanhineva kertaa ajatuksiaan.


Hanhineva kiittelee pelastuslaitoksen nopeaa toimintaa.

Sen sijaan muut autoilijat eivät saa entiseltä tangoprinsessalta kiitosta.

– Minua yllättää, että ihmiset ovat niin käsittämättömän välinpitämättömiä. Auto paloi iloisesti, mutta kaikki ajoivat ohi. Se järkytti minua. En voi tajuta, mitä ihmiset ajattelevat? Hanhineva kysyy pettyneenä.

Hanhineva ei ollut koskaan ajatellut, että vastaava tilanne voisi käydä omalle kohdalle.

– Laulaja-aikoina kilometrejä tuli paljon. Ei ihan hetkeen tullut mieleen, että auto voi tuolla tavalla alta palaa, Hanhineva huokaa ja kertoo, että myös auton huollot oli hoidettu moitteettomasti.

Palon tarkka syy ei ole vielä tiedossa.

– Jostakin sähkölaitteesta se on lähtenyt, koska sitä ilmeisesti tutkitaan johtopalona.


Hanhineva toimii nykyisin Medical Clinic Lux -kauneusklinikkansa hallituksessa ja vastuusairaanhoitajana. Auto oli kyseisen yrityksen nimissä ja sen vakuutukset olivat onneksi kunnossa.

– Auto oli täysin maksettu. Vakuutusyhtiö arvioi hinnan, miten arvioi. Onhan tässä taas tehtävä uutta velkaa ja hankittava auto, Hanhineva harmittelee.

Hanhinevan autopalosta kertoi ensimmäisenä Hymy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt