Teini-idoli Isac Elliot näyttää harvinaisen huonoa esimerkkiä luksus-Mersun ratin takaa – ajokortti taskussa vasta viikon - Viihde - Ilta-Sanomat

Teini-idoli Isac Elliot näyttää harvinaisen huonoa esimerkkiä luksus-Mersun ratin takaa – ajokortti taskussa vasta viikon

Isac Elliot sai ajokortin tapaninpäivänä.

Isac Elliott ponnahti tähdeksi hyvin nuorena.­

6.1.2019 11:40

Poplaulaja Isac Elliot täytti joulukuun lopulla 18 vuotta ja kuten asiaan kuuluu, sai hän pian syntymäpäivänsä jälkeen myös ajo-oikeuden. Some-julkaisujensa mukaan Elliot kruisailee nyt hulppealla ökymersulla.

Siinä missä pysäköidyn auton ratissa poseeraaminen on täysin ok, nuori mies ei ehkä tullut ajatelleeksi, ettei tien päältä saa somettaa.

Elliot julkaisi eilen lauantaina videon Instagramin stories-osiossa, jossa hän mitä ilmeisimmin kuvaa omaa ajamistaan iloisesti mukana rallatellen. Toisessa pätkässä tähti kuvaa kruisailuaan sysimustassa talviyössä ja toteaa tekstissä, ettei ole nähnyt ainuttakaan autoa viimeiseen tuntiin.

Sosiaalisen median perusteella Elliot ehti odottaa ajokortin saamista pitkään. Kun suuri päivä vihdoin koitti, yksi jos toinen fani oli valmis hyppäämään laulajatähden pelkääjän paikalle.

– Sain ajokorttini tänään! Mistä haen sinut kyytiin, mies kysyy Instagram-päivityksensä yhteydessä.

Fanien kommenttien joukosta paljastuu sijainteja Turusta Teksasiin ja Wienistä Varsovaan.

Isac Elliot on yksi Suomen menestyneimmistä teini-ikäisistä pop-tähdistä. Hän julkaisi ensimmäisen sinkkunsa vuonna 2013, jolloin hän oli vain 12-vuotias. Elliotin tunnetuin kappale on nimeltään New Way Home.

Asiasta uutisoi myös Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?