Tässä ovat Nuorten Leijonien kuvankauniit tyttöystävät! Some täyttyi söpöistä tsemppiviesteistä: ”Oon susta niin ylpeä”

Nuoresta iästään ja vaikuttavasta kiekkourastaan huolimatta yksi jos toinen Nuori Leijona on ehtinyt löytää rinnalleen kauniin tyttöystävän.

Suomen Nuoret Leijonat räjäytti pankin voittamalla MM-kultaa Kanadassa pelatuissa jääkiekon U20-kisoissa viime yönä. Yhdysvallat kaatui finaalissa maalein 3-2.

Nuoret kiekkotähdet ovat saaneet sunnuntaiaamuna runsaasti huomiota sekä lehtien etusivuilla että sosiaalisessa mediassa. Onnittelijoiden etunenästä löytyy luonnollisesti MM-sankareiden läheisiä, kuten tyttöystäviä ja avopuolisoita.

Instagramin perusteella ainakin puolustaja Urho Vaakanaisen, 20, ja hyökkääjä Aleksi Heponiemen, 19, tyttöystävät jännittivät viime yön peliä televisioruutujensa äärestä.

Naiset kommentoivat pelin tulosta Instagramin stories-osiossa.

– Niin ylpeä, hehkuttaa Heponiemen tyttöystävä Viivi-Sofia Minkkinen.

Ylpeys paistaa myös Urho Vaakanaisen puolison someviestistä.

– Monet kisat oon saanut vuosien varrella elää mukana ja tänään ne saivat parhaan mahdollisen päätöksen. Oon susta niin he*vetin ylpeä, ja sen sä onneksi tiedätkin. Ei muuta kuin yhdessä tarpomaan etiäpäin, runoilee Vaakanaisen kumppani Iina Kerkkänen.

Instagramin mukaan Kerkkänen asuu tällä hetkellä Bostonissa Yhdysvalloissa yhdessä kiekkomiehensä kanssa, joka rakentaa itselleen uraa NHL-joukkue Boston Bruinsissa.

Vaakanaisen viihtyessä jäähallilla, Kerkkänen tekee etänä personal trainerin työtä. Tyylitietoinen nuori pari on varsin vaikuttava ilmestys, mikä ei ole jäänyt huomaamatta pariskunnan someseuraajilta.

– Voi ei ootte ihania, joku ylistää somessa

Myös puolustaja Toni Utusen tyttöystävä Nelly Kuivalahti intoili pelin lopputulosta Instagram-tarinassaan.

– Voitto kotiin, nainen riemuitsi yön pikkutunteina.

Edellä mainittujen lisäksi myös maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen ja hyökkääjä Rasmus Kupari ovat jakaneet Instagramissa kuvia kaunottarista, jotka ovat mitä ilmeisemmin heidän tyttöystäviään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?