Monacon ruhtinasperhe ylistää Lapin-lomaansa – Albert jätti vieraskirjaan vuolaan kiitoksensa

Pohjoinen Suomi tarjoaa maailmanluokan tähdille uskomattomia elämyksiä.

Monacon ruhtinaspari vieraili Lapissa.

5.1.2019 21:00

Monacon ruhtinasperhe vieraili vastikään Lapissa. Perheen yksityinen lomamatka selvisi Monacon ruhtinatar Charlenen Instagram-tililtä.

Ruhtinas Albertin puoliso julkaisi torstaina suloisen otoksen parin kaksosista. Valokuvassa nelivuotiaat pikkuprinsessa Gabriella ja prinssi Jacques tutkivat joulupukin kanssa lahjalistaa.

Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan myös ruhtinas Albert oli matkalla mukana vaikka häntä ei kuvissa näkynytkään.

Yrittäjä Janne Honkanen on nyt julkaissut kuvan hänestä ja ruhtinas Albertista Luxury Action -yrityksen Octola Lodge -nimisen luksushuvilan edessä. Kuvassa ruhtinas Albert ja Janne Honkanen seisovat tuttavallisesti kylki kyljessä.

Kuvatekstiksi Honkanen on kirjoittanut ruhtinas Albertin vieraskirjaan kirjoittaman tervehdyksen.

– Olen etuoikeutettu saadessani näin loistavan viestin Monacon ruhtinas Albertilta hänen vierailunsa jälkeen. Olemme myös erittäin kiitollisia hänen tuestaan ja luvastaan jakaa nämä hänen kiitossanansa, Honkanen aloittaa kirjoituksen.

Ruhtinas Albertin kirjoituksen perusteella perhe on nauttinut suuresti uudenvuoden yli kestäneestä Suomen-matkastaan.

– Emme voi mitenkään riittävästi ilmaista meidän kiitollisuuttamme niin uskomattomasta uudenvuoden lomasta Suomen Lapissa ja tästä upeasta paikasta.

– Janne, suuri kiitos sinun näkemyksestäsi, unelmastasi ja vieraanvaraisuudestasi ja ennen kaikkea ystävyydestäsi. Kaikella kiitollisuudellamme ja arvostuksellamme, kirjoittaa Monacon ruhtinas Albert.

Lukushuvila on tuttu myös aiemmista kuuluisista vieraistaan. Useissa Hollywood -elokuvissa näytellyt australialainen tähti David Wenham vietti perheineen Lapissa viisi päivää vuonna 2017.

Televisiosta uransa aloittanut Wenham on näytellyt muun muassa kahdessa Taru Sormusten herrasta -elokuvassa, Pirates of Caribbean -seikkailussa sekä Van Helsing-, Moulin Rouge- ja Australia-elokuvissa.

– Halusimme kokea lumentäyteisen ja valkoisen joulun. Isäntämme Janne Honkanen tiimeineen oli järjestänyt jokaiselle päivälle mielenkiintoista ohjelmaa. Kävelimme lumikengillä, ajoimme koiravaljakoilla, näimme paljon poroja ja söimme paikallista ruokaa, muun muassa poroa ja erilaisia kaloja sekä erilaisia marjoja. Maistoinkin elämäni ensimmäistä kertaa lakkoja ja lakkahilloa, Wenham luetteli Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa tuolloin.

David Wenham tunnetaan esimerkiksi roolistaan Taru sormusten herrasta -elokuvassa, jossa hän näytteli Faramiria. Suomessa näyttelijä vieraili vuonna 2017.

Näyttelijä kertoi Ilta-Sanomille heidän pitäneen tavattomasti tapahtumarikkaista ja seikkailullisista talvipäivistä.

– Kymmenien tuntien lentomatka oli sen arvoinen, sillä Lappi on uskomaton paikka ja haluamme ehdottomasti tulla takaisin, Wenham hehkutti.

Suositun Game of Thrones -sarjan näyttelijä, Emilia Clarke puolestaan vieraili Lapissa samaisessa paikassa talvella 2016. Hän oli hyvin vaikuttunut Suomen talven tarjoamasta rauhasta. Näyttelijä vietti Suomessa 10 päivää.

– Matka oli kerrassaan mahtava. Se oli paras lomani. Kävin husky-ajelulla ja pilkillä. Pidin siitä, että pimeä tuli aikaisin. Se oli hyvä syy mennä hotellille aikaisin ja olla vaan, Clarke kommentoi Ilta-Sanomille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?