Waltteri Torikka jumittui myrskyn runtelemaan Thaimaahan – julkaisi paljon puhuvan videon suoraan kaaoksen keskeltä

Julkaistu:

Myrsky
Waltteri Torikka julkaisi aikaisin lauantaiaamuna Suomen aikaa videon, jossa ihmiset odottavat kuumeisesti lentojaan Thaimaan Koh Samuin saarella.
Oopperalaulaja Waltteri Torikka, 34, on yksi Thaimaassa lomailevista suomalaisista, jotka ovat joutuneet trooppisen Pabuk-myrskyn kieliin viime päivien aikana.

Vaikka pahin myräkkä kiersi kaikkein vilkkaimmat turistialueet, sen jäljet näkyvät matkakohteissa muun muassa myöhästyneinä lentoina ja yleisenä kaaoksena.

Torikka on paraikaa sekamelskan keskellä Thaimaan Koh Samuin saarella. Mies kertoi lentoaseman tunnelmista sosiaalisessa mediassa.

– Täällä Koh Samuin lentokentällä on aika järjetön kaaos. Täällä on laitettu tuollaisia telttoja ihmisille, jotka odottavat jatkolentoa, laulaja raportoi paikan päältä Instagramissa.
Vaikka yleistunnelma on kaoottinen, miehen mukaan ihmiset malttavat odottaa melko rauhallisesti.

– Kenttä on tukossa. Omakin lento on niin myöhässä, että saa nähdä, miten tässä käy. Mutta tällaista se on, matkailu, Torikka kuittaa huolettomasti.

Alla olevalla uutistoimisto Reutersin videolla näkyy, kuinka myrsky kuritti Thaimaan etelärannikkoa.


Thaimaan rannikolle perjantaiaamuna iskenyt trooppinen myrsky laimentui lauantaihin tultaessa matalapaineeksi ja kääntyi takaisin kohti Siaminlahtea.


Lentojen myöhästymisen lisäksi rajuilman tiedetään aiheuttaneen tulvia, tuhonneen talojen kattoja, kaataneen puita ja katkoneen sähköjä maan eteläosissa. Myrskyn tiedetään tähän mennessä vaatineen kaksi kuolonuhria.

Koh Samui ja sen vieressä lepäävät turistisaaret Koh Tao ja Koh Phangan kuitenkin säästyivät myrskyn pahimmalta raivolta.

Torikka teki itsensä tunnetuksi esiintymällä keväällä 2015 Tähdet, tähdet -lauluohjelmassa. Mies raivasi tiensä laulukilpailun voittoon. Ennen ohjelman tuomaa suursuosiota salskean baritonin nimi oli tuttu lähinnä oopperanharrastajille.

Ohjelmaan osallistumisen jälkeen Torikka on julkaissut neljä albumia. Niistä viimeisin, Sydämeni joulu, julkaistiin marraskuun lopulla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt