Parin sokkotreffeistä kasvoi someilmiö: Tylyt sanat saivat treffit loppumaan lyhyeen – ”Hyvä, että hän lähti karkuun” - Viihde - Ilta-Sanomat

Parin sokkotreffeistä kasvoi someilmiö: Tylyt sanat saivat treffit loppumaan lyhyeen – ”Hyvä, että hän lähti karkuun”

Lupaavasti alkaneet treffit loppuivat lyhyeen.

Treffikumppanin kärkevät sanat saivat somekansan älähtämään. (Kuvituskuva)

4.1.2019 19:41

Kahden opiskelijan sokkotreffit eivät menneet aivan niin kuin sadussa. Treffit päätyivät someilmiöksi sen jälkeen, kun yliopistolehti julkaisi tarinan kohtaamisesta, josta parille itselleen jäi hyvin erilaiset tunnelmat.

Sophia Kypriotis, 19, Lontoosta ei ollut ollenkaan vakuuttunut treffikumppanistaan. Sokkotreffit loppuivat lyhyeen, kun treffikumppani Danny Tapper, 19 ei tehnyt sanomisillaan vaikutusta nuoreen kaunottareen. Danny puolestaan piti Sophiaa hyvänä keskustelukumppanina ja huipputyyppinä.

Kohtaamisesta kirjoitettu artikkeli jaettiin Twitterissä, jossa se on kerännyt jo yli 26 000 tykkäystä.

Daily Mailin mukaan kaksikko tapasi toisensa juomilla ravintolassa. Sophia kertoi, että hänen ensivaikutelmansa miehestä oli oikein hyvä. Mies oli kohtuullisen hyvin pukeutunut ja vaikutti mukavalta.

Kuva miehestä muuttui kuitenkin nopeasti. Miehen mukaan hänellä oli aikainen lento aamulla Puolaan, minkä vuoksi ilta oli lopetettava lyhyeen.

Eikä Sophialla ollut mitään tätä vastaan. Hän kertoi kuitenkin hyvin erilaisen tarinan siitä, miksi kaksikko suuntasi eri teille. Nuori kaunotar oli suorastaan ällistynyt, kun miehestä oli kuoriutunut feministejä vihaava puoli kesken tapaamisen.

– Hän kutsui feminismiä myrkylliseksi liikkeeksi, joka antaa naisille vain luvan käyttäytyä kevytkenkäisesti.

– Koin tämän hyvin parjaavaksi ja loukkaannuin syvästi, Sophia kuvailee.

Tekosyyhyn vedoten Sophia lopetti treffit lyhyeen ja karkasi paikalta ystävänsä talon kohdalla.

– Emme varmuudella tule tapaamaan toisiamme enää. Olin täysin järkyttynyt hänen vahanaikaisesta ja seksistisestä asenteestaan, Sophia tilitti.

Danny oli hieman toisilla linjoilla.

– Se, että olimme muutamista asioista hieman eri mieltä, ei tarkoita sitä, etteikö hän olisi ollut mukava henkilö, jolle oli helppo puhua.

Twitteriin kerääntyneissä kommenteissa mielipiteet tapahtuneesta hieman jakautuvat. Osa pohti, että Sophian käytös oli töykeää, kun taas osa ihmetteli avoimesti Dannyn puheita.

– Voi herran tähden. Miten koulusta voi edelleen tulla tällaisia nuoria miehiä?

– Hyvä, että hän lähti karkuun.

– Uskomatonta.

– Minulla on tunne, että he molemmat tulevat olemaan sinkkuja vielä pitkän aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?