Nainen kertoi raskaudestaan kirjeellä, joka löytyi yökerhosta avaamattomana: Isää etsitään nyt kuumeisesti somessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen kertoi raskaudestaan kirjeellä, joka löytyi yökerhosta avaamattomana: Isää etsitään nyt kuumeisesti somessa

Nainen päätti ilmoittaa raskaudestaan uuden vuoden aattona omaperäisellä tavalla.

4.1.2019 16:28

Sosiaalisessa mediassa on etsitty kuumeisesti tulevaa isää nimeltään Josh, kertoo muun muassa Daily Mail U.K. -lehti.

Nottinghamissa sijaitsevan Pryzm-yökerhon lattialta löytyi uuden vuoden juhlien jälkeen avaamaton kirje, jonka vastaanottajaa etsitään vimmaisesti somessa. Siivoojien lattialta löytämä kirje oli löytöhetkellä sinetöity ja siinä Sarah-niminen nainen ilmoittaa raskaudestaan Josh-nimiselle miehelle, joka on lapsen tuleva isä. Kirjeen päällä sanotaan, että Joshin tuli avata kirje uuden vuoden aattona keskiyöllä, kertoo Mirror.

– ”Erityinen” on sana, jolla kuvaisin muutamia viime vuosia. Tulen hakemaan sinut myöhemmin, kun olet ottanut muutaman oluen, Sarah kirjoittaa kirjeessä.

– On olemassa syy, jonka vuoksi en voinut tulla mukaasi tänään. Pyysin, että tämä kirje annettaisiin sinulle keskiyöllä.

– Toivon, että lukiessasi tätä pakahdut ilosta – kysymys onkin; tyttö vai poika?

Kirjeen lopussa Sarahilla on Joshille vielä ehdotus.

– Hyvää uutta vuotta, toivottavasti sinulla oli hauskaa. Ehkä ensi kerralla voit työntää sen peppuuni, Sarah kirjoittaa.

Henkilökunta avasi kirjeen

Yökerhon henkilökunta postasi kuvan kirjeestä sosiaaliseen mediaan tarkoituksenaan tavoittaa Josh ja toimittaa kirje hänelle, The Sun -lehti kirjoittaa.

– Siivoojamme ovat juuri saanet siivottua uuden vuoden jäljiltä. He löysivät tämän sinetöidyn kirjekuoren. Avasimme sen juuri, ja nyt meidän täytyy saada tietää, tietääkö Josh, sanotaan yökerhon kirjettä koskevassa Facebook-päivityksessä.

Nähtäväksi jää, tavoitetaanko Joshia koskaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?